Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ο Τέπιτς φέρνει Μάντζαρη

Το μήλον της έριδος έχει γίνει ο Βαγγέλης Μάντζαρης! Στα 21 του έγινε διεθνής με την Ανδρών και παράλληλα ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, όντας ελεύθερος από το Περιστέρι.



Πού θα καταλήξει ο μικρός; Η Μπιλμπάο έκανε την κίνησή της, ο Άρης έχει εκφράσει ενδιαφέρον, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ασχολήθηκαν. Οι Βάσκοι φαίνεται να έχουν τον πρώτο λόγο σύμφωνα με κάποια δημοσιεύματα, όχι όμως και τον τελευταίο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε δυναμικά και θέλει να αποκτήσει τον Βαγγέλη Μάντζαρη, με τον οποίο έχει αναπτυχθεί φλερτ από τον περασμένο Μάιο.
Η αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση του Μιλένκο Τέπιτς και η πιθανότατη πλέον μετακόμιση στη Βαλένθια, ανοίγει το δρόμο για τη μεταγραφή του Έλληνα πλέι μέικερ. Με μικρό κόστος, ο Παναθηναϊκός μπορεί να κάνει μια σημαντική επένδυση. Ο Ομπράντοβιτς θέλει να δουλεύει με νεαρούς παίκτες και ο Μάντζαρης είναι κλασική περίπτωση.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, οι πιθανότητες απόκτησης του Μάντζαρη αυξάνονται και ίσως μέσα στις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις. Πάντα σε συνάρτηση με την υπόθεση Τέπιτς. 

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: