Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Σενάριο εξ Αμερικής για Ρόμενταλ!

Για την απόκτηση του Ντένις Ρόμενταλ φαίνεται πως ενδιαφέρεται ομάδα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού σύμφωνα με δημοσίευμα των ΗΠΑ, την ώρα που ο διεθνής Δανός εξτρέμ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, μια και δεν υπολογίζεται από τον Βαλβέρδε.



Ο Ντένις Ρόμενταλ δεν βρίσκεται, ως γνωστόν, στα πλάνα του Βαλβέρδε ενόψει της νέας σεζόν και αναζητά ήδη τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του με τις... ευλογίες της πειραϊκής ΠΑΕ, αφού πλέον αποτελεί βάρος στο ρόστερ.
Οι ομάδες πάντως που φαίνεται να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του είναι ουκ ολίγες και σε αυτές σύμφωνα με αμερικανικό δημοσίευμα προστίθεται και σύλλογος από το MLS. Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα mercurynews.com» αναφέρει ότι η ομάδα Σαν Χοσέ Έρκουεϊκς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Δανού άσου, χωρίς όμως να γνωρίζουν αν ο Ρόμενταλ θα ήταν θετικός σε αυτό το ενδεχόμενο.
Το σίγουρο είναι πάντως ότι ο Ρόμενταλ θέλει να βρει ομάδα σχετικά υψηλού επιπέδου ώστε να κρατηθεί σε φόρμα ενόψει του επικείμενου Euro 2012, μια και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Εθνικής Δανίας και δεν επιθυμεί ούτε να μην αγωνίζεται αλλά ούτε και να το κάνει με πολύ μικρό ανταγωνισμό.
Σύντομα, όμως, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς οι ημέρες της μεταγραφικής περιόδου λιγοστεύουν και είναι δεδομένη η πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού να απαλλαγούν από τον Δανό αριστερό χαφ.


Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: