Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Ελεύθερος ο Ονουάτσι

Η FIFA δικαίωσε τον Μπέντζαμιν Ονουάτσι και έκανε δεκτή την προσφυγή του. Έτσι, ο Νιγηριανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού στην καριέρα του.


Ο Ονουάτσι αποτελεί παρελθόν από την Καβάλα, η οποία αρνήθηκε να του καταβάλει μπόνους 145.000 ευρώ, κάτι που η FIFA θεώρησε παραβίαση του συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να δικαιώσει την προσφυγή του παίκτη και του δώσει την ελευθερία του. Ο Νιγηριανός μίλησε στο BBC, εκφράζοντας την αγάπη του για την Καβάλα, ενώ αποκάλυψε ότι η FIFA του έχει στείλει το έγγραφο της... ελευθερίας του την περασμένη Τρίτη (16/08).

«Όσο και να αγαπούσα την ομάδα, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, θα πρέπει να επικεντρωθώ και πάλι στην καριέρα μου. Έχω μία νέα οικογένεια και θα πρέπει να την συντηρήσω, κάτι που δεν μπορώ να κάνω κάτω από τέτοιες αντιεπαγγελματικές συνθήκες. Έλαβα το επίσημο έγγραφο από την FIFA την περασμένη Τρίτη και από εκείνη τη στιγμή σκέφτομαι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα για μένα. Είμαι χαρούμενος που η FIFA απέδωσε δικαιοσύνη. Έχω αρκετές επιλογές και τις επόμενες ημέρες θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε ο 27χρονος άσος.





Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: