Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Τι να σου κάνουν και αυτοί;

Μετά την ντροπιαστική ήττα του Παναθηναϊκού με 3-0 από την Μακάμπι, άπαντες «χτυπάνε» τους παίκτες. Αυτοί όμως παίζουν όσο μπορούν, άλλοι έχουν τις ευθύνες για την σημερινή ξεφτίλα.
Τι να σου κάνουν και αυτοί;
Η ήττα του Παναθηναϊκού από την Μακάμπι σόκαρε τους πάντες, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως μετά την “σφαλιάρα” από την Οντένεσε, θα υπήρχαν και... χειρότερα. Ιστοσελίδες και ραδιόφωνα κάνουν λόγο για ακόμα μία νύχτα ντροπής, ενώ οι φίλαθλοι δευτερόλεπτα μετά το τελικό σφύριγμα της αναμέτρησης, άρχισαν να... κράζουν τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τους παίκτες του. Τα μηνύματα σε ιστοσελίδες, ραδιόφωνα και φόρουμ είναι χιλιάδες και τα περισσότερα κατηγορούν τους ποδοσφαιριστές για την ξεφτίλα από τους Ισραηλινούς.

Εμείς όμως διαφωνούμε σε αυτό, καθώς δεν είδαμε κάποιον ποδοσφαιριστή του “τριφυλλιού” να κοροϊδεύει μέσα στο γήπεδο, κάποιον να χαζεύει, να μην τρέχει και γενικότερα να είναι αδιάφορος. Όλοι προσπάθησαν, όμως η αλήθεια είναι πως τόσο μπορούν. Ήθελε δηλαδή ο Σπυρόπουλος να “κοιμάται”; Οι Τοτσέ και Κουίνσι να χάνουν τα... άχαστα στο πρώτο ημίχρονο και ο Καντέ να κόβει την μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή; Όχι κανένας από όσους αγωνίστηκαν στο Ισραήλ δεν έκανε... πλακίτσα. Όλοι προσπάθησαν όσο μπορούν. Αυτή όμως είναι και η πικρή αλήθεια για τον Παναθηναϊκό, τόσο μπορούν!

Οι ευθύνες λοιπόν κατά τη γνώμη μας πρέπει να πέσουν αλλού και όχι στους ποδοσφαιριστές. Οι ευθύνες βαραίνουν αυτούς που βρίσκονται πιο... ψηλά και φυσικά δεν εννοούμε τον Γόντικα. Εννοούμε αυτούς που “κορόιδεψαν” και συνεχίζουν να “κοροϊδεύουν” τον κόσμο του “τριφυλλιού”, τους μετόχους. Αυτούς που στα... λόγια διοικούν τον Παναθηναϊκό. Στα λόγια και όχι στα έργα, γιατί έχουν ξεχάσει να βάλουν χρήματα. Έχουν ξεχάσει όσα υποσχέθηκαν τα προηγούμενα χρόνια.

Έχουν ξεχάσει πως είναι μέτοχοι μίας μεγάλης ομάδας, την οποία όμως έχουν βαλθεί με τις πράξεις τους να μικρύνουν...
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: