Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ευχαρίστησε μέχρι και τον Π. Κόκκαλη και τον Μπέο!!

Μεγάλη αίσθηση προκάλεσαν οι ευχαριστίες του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο τέλος της συνέντευξής του όπου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό.
Ευχαρίστησε μέχρι και τον Π. Κόκκαλη και τον Μπέο!
Ο Τζίγγερ ευχαρίστησε παίκτες και παράγοντες της ομάδας, αλλά και ...εχθρούς!

Αναλυτικά:
"Να πω και δυο λογάκια για κάποιους που θέλω να ευχαριστήσω και να σημειώσω, οι οποίοι δεν έχουν τύχει ανάλογης μεταχείρισης. Καταρχάς ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου, που μου έδινε τη δύναμη να δίνω το καλύτερο. Δεν μιλάω για οργανωμένους αλλά για απλούς ανθρώπους. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο της ΠΑΕ, που δουλεύουν νύχτα μέρα για να μπορούμε εμείς και κυρίως οι ποδοσφαιριστές να κάνουν την δουλειά τους καλύτερα. Να ευχαριστσήσω τον Χρήστο Αθανασόπουλο που δεν είναι πια μαζί μας και παράτησε την δουλειά του και όλα για τον Παναθηναϊκό. Εδωσε το καλύτερο και αν με ακούει εκεί που είνα να τον ευχαριστήσω.
Από όλους του ποδοσφαιριστές θα ξεχωρίσω δύο, τα πρότυπα των ανθρώπων. Ο ένας δεν είναι πια στον Παναθηναϊκό, είναι ο Γιάννης Γκούμας και ο δεύτερος ο Λουκάς Βύντρα. Είχαν ακούσει πολλά, αλλά πάντα είχαν το κεφάλι ψηλά. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω έναν άνθρωπο για τον οποίο ακούσαμε πολλά και υπήρξαν πολλές ανακρίβειες και ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας. Ο άνθρωπος ο οποίος κατηγορήθηκε ότι μπήκε μέσα στα αποδυτήρια και τους έβρισε για να ξυπνήσουν. Ο άνθρωπος που έφερε εξαιρετικούς παίκτες και έβλεπε το ποδόσφαιρο όπως πρέπει. Αυτός είναι ο Βέλιτς. Εφυγε σε άσχημη συγγυρία και έχει αδικηθεί. Προσπάθησα συνειδητά με τη βοήθεια πολλών, μπορώ να πω ομάδες και ανθρώπους που δεν το πιστεύετε. Ακόμα και ο Μπέος... Ξεχωρίζω τον Πέτρο Κόκκαλη ο οποίος βοήθησε στη δημιουργία της Λίγκας.
Επιπλέον να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που έφερε τογήπεδο σε αυτό το σημείο, το Βαγγέλη Σαμαρά, ο οποίος ολοκλήρωσε κάποιες κινήσεις και υλοποίησε το έργο. Θέλω να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που συνέβαλε τα μέγιστα, τον Αργύρη τον Μήτσου κύρο συντελεστή του νταμπλ. Και επί δικής μου προεδρίας πήταμε νταμπλ, με το σπαθί μας και αντίθετα σε όλους. Είναι κάτι που υπερηφανεύομαι γιατί δεν υπήρχε παρέμβαση από κανέναν και κερδίσαμε τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη ξεφτιλίζοντας τον.
Να ευχαριστήσω τον ένα και μοναδικό Καπετάνιο. Ενας ήταν ο πραγματικός καπετάνιος, αν και πολλοί πήγαν να παίξουν τον ρόλο και πρόσφερε τη ζωή του και αφιέρωσε ατελείωτες ώρες. Ηταν πάντα δίπλα μου. Να ευχαριστήσω και την οικογένειά μου που επί 32 στήριζε την ομάδα και κανείς δεν θέλησε ποτέ να βγει μπροστά. Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει κάποιον, σας ευχαριστώ όλου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: