Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

Βγήκαν και γίνονται καπνός!!

Από σήμερα ξεκινάει η διάθεση των μίνι διαρκείας, αλλά και των εισιτηρίων του ΠΑΟΚ για τα παιχνίδια με την Τότεναμ, την Σάμροκ Ρόβερς και την Ρουμπίν Καζάν για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Βγήκαν και γίνονται καπνός!
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα 5/09/2011 θα αρχίσει η πώληση εισιτηρίων για τους αγώνες UEFA EUROPA LEAGUE από τα εκδοτήρια του γηπέδου Τούμπας και από το Internet μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
A. Είδη εισιτηρίων
Απλό εισιτήριο ενός αγώνα
Πακέτο τριών εισιτηρίων
ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ ΤΙΜΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΥ
Vip 3ου 450€ 150€
Vip 4ου 360€ 120€
1 160€ 80€
2-3 120€ 60€
5-6 100€ 40€
7-8 60€ 25€
4-4A 50€ 220€
Διάθεση εισιτηρίων
1η περίοδος: 5/9/20011- 12/9/2011
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν την δυνατότητα τη συγκεκριμένη περίοδο να κατοχυρώσουν την ίδια θέση που έχουν ως κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας, με την προσκόμιση της ταυτότητάς τους και της κάρτας διαρκείας. Κατά την πρώτη αυτή περίοδο διάθεσης, οι θέσεις που ανήκουν στους κατόχους διαρκείας, δεν θα είναι διαθέσιμες για αγορά από άλλον φίλαθλο, παρά μόνο από τον κάτοχο διαρκείας της συγκεκριμένης θέσης. Από τις 13/9 οι θέσεις των κατόχων διαρκείας που δε θα έχουν ανανεωθεί, θα ελευθερωθούν και ο καθένας θα μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση.
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν εισιτήριο για κάποιον αγώνα ή το πακέτο. Τη συγκεκριμένη ημερομηνία γι' αυτούς θα είναι διαθέσιμες οι θέσεις που δεν είχαν αγοραστεί ως διαρκείας.
2η περίοδος: 13/9/2011- 15/9/2011
Από τις 13/9 έως και την ημέρα διεξαγωγής του τελευταίου εντός έδρας αγώνα, όλες οι θέσεις διαρκείας που δε θα έχουν ανανεωθεί κατά την 1η περίοδο, θα ελευθερωθούν προς πώληση. Συγχρόνως θα συνεχιστεί η πώληση των θέσεων που δεν είχαν αγοραστεί ως διαρκείας. Ο καθένας (είτε είναι κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας είτε όχι) θα μπορεί να αγοράσει μεμονωμένο εισιτήριο ή το πακέτο σε οποιαδήποτε θέση δε θα έχει αγοραστεί κατά την 1η περίοδο.
Γ. Σημεία πώλησης
1. Εκδοτήρια γηπέδου Τούμπας
Από τις 5/09 τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά 9π.μ.-5μ.μ. Δευτέρα-Σάββατο
2. Internet
Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:
Επιλέγετε "ανανέωση θέσης διαρκείας". Έπειτα θα σας ζητηθεί να υποβάλετε τα στοιχεία σας, δηλαδή θύρα-σειρά-θέση, τα τρία πρώτα γράμματα του επωνύμου και τα τρία πρώτα γράμματα του ονόματός σας, όπως αναγράφονται πάνω στην κάρτα διαρκείας, και θα πατήσετε την επιλογή "συνέχεια". Στην επόμενη οθόνη, θα εμφανιστούν 4 διαθέσιμα προϊόντα:
Αγώνας 1
Αγώνας 2
Αγώνας 3
Πακέτο τριών αγώνων
Θα επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε, καθώς και αν επιθυμείτε εκτύπωση από το σπίτι (print at home) ή παραλαβή από τα εκδοτήρια του σταδίου. Έπειτα θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό χρήστη (Username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) για να προχωρήσετε στο τελευταίο βήμα της πληρωμής του εισιτηρίου σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε εγγραφεί στο παρελθόν στην υπηρεσία εισιτηρίου internet, θα υπάρχει επιλογή για νέα εγγραφή, όπου θα πρέπει να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας. Έπειτα, στο τελευταίο βήμα, θα εισάγετε τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας, από την οποία θα πληρωθεί το εισιτήριο. Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, θα σας αποσταλεί ένα email (στην διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που θα περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς (για να παραλάβετε τα εισιτήρια σας από τα εκδοτήρια) ή στην περίπτωση του print at home, θα περιέχει επίσης τα εισιτήρια σας συνημμένα για να τα εκτυπώσετε.
Οι μη κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας:
Αφού επιλέξετε να αγοράσετε εισιτήριο μέσω Internet, θα δείτε στην πρώτη οθόνη, τα τέσσερα διαθέσιμα προϊόντα:
Αγώνας 1
Αγώνας 2
Αγώνας 3
Πακέτο τριών αγώνων
Θα επιλέξετε το προϊόν που επιθυμείτε, καθώς και αν επιθυμείτε εκτύπωση από το σπίτι (print at home) ή παραλαβή από τα εκδοτήρια του σταδίου. Έπειτα θα σας ζητηθεί να εισάγετε τον κωδικό χρήστη (Username) και τον κωδικό πρόσβασης (password) για να προχωρήσετε στο τελευταίο βήμα της πληρωμής του εισιτηρίου σας. Σε περίπτωση που δεν έχετε εγγραφεί στο παρελθόν στην υπηρεσία εισιτηρίου internet, θα υπάρχει επιλογή για νέα εγγραφή, όπου θα πρέπει να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας. Έπειτα, στο τελευταίο βήμα, θα εισάγετε τον αριθμό πιστωτικής σας κάρτας, από την οποία θα πληρωθεί το εισιτήριο. Εφόσον η διαδικασία ολοκληρωθεί σωστά, θα σας αποσταλεί ένα email (στην διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας στην υπηρεσία) που θα περιέχει τον αριθμό κίνησης και την επιβεβαίωση αγοράς (για να παραλάβετε τα εισιτήριά σας από τα εκδοτήρια) ή στην περίπτωση του print at home, θα περιέχει επίσης τα εισιτήριά σας συνημμένα για να τα εκτυπώσετε.
Δ. Σημειώσεις
Οι κάτοχοι καρτών διαρκείας θύρας 2 στις σειρές 14-26 στις θέσεις 37-56, και θύρας 2 στις σειρές 3-9 και στις θέσεις 1-10 δεν θα μπορούν να ανανεώσουν τις θέσεις τους, μετά από υπόδειξη της UEFA. Οι φίλαθλοι που έχουν εισιτήριο διαρκείας στις συγκεκριμένες θέσεις θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήριο από τις υπόλοιπες ελεύθερες θέσεις σε όποια θύρα επιθυμούν.
Για τα VIP του3ου ορόφου και τις Σουίτες 3ου και 4ου ορόφου, το εισιτήριο διαρκείας περιλαμβάνει ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του UEFA Europa League".

Δεν υπάρχουν σχόλια: