Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

"Μπορώ να βοηθήσω τον Άρη"

Ο νέος παίκτης του Άρη, Ντάριλ Ουάτκινς, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις σε αθλητικό ραδιόφωνο και μίλησε για την σπουδαία ευκαιρία που του δίνεται με την μεταγραφή του στους Θεσσαλονικείς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας.
"Μπορώ να βοηθήσω τον Άρη"
Αναλυτικά όσα είπε ο Ουάτκινς στον "ΑΡΗΣ FM":

«Νιώθω πάρα πολύ όμορφα που θα έχω τη δυνατότητα και την ευκαιρία να παίξω στην Ευρώπη και σε μια ομάδα όπως ο Άρης. Έχω μια πολύ σπουδαία ευκαιρία να αγωνιστώ σε ένα πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πιστεύω πραγματικά ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα» είπε αρχικά ο Αμερικανός.
Για το αν θα χρειαστεί κάποιο χρόνο προσαρμογής: «Σαφώς και θα χρειαστώ λίγο χρόνο για να καταλάβω κάποια πράγματα, όπως τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας αλλά δεν πιστεύω να πάρει πολύ».
Για τα χαρακτηριστικά του: «Είμαι ένας αρκετά αθλητικός ψηλός. Μου αρέσει να τρέχω, να μπλοκάρω σουτ και πολλά άλλα πράγματα τα οποία εύχομαι να αξιοποιήσει ο Άρης».
Για τον κόσμο της ομάδας: «Μου αρέσει πάρα πολύ που ο Άρης έχει τόσο θερμό κοινό. Είναι σημαντικό να έχεις την υποστήριξη του κόσμου, να σε εμψυχώνει και να σε ωθεί στη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: