Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ανανέωσε με τρεις εταιρίες!!

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τρεις εταιρίες για τη νέα σεζόν.
Ανανέωσε με τρεις εταιρίες
Σχετικές ανακοινώσεις εξέδωσε η «κίτρινη» ΠΑΕ. Αναλυτικά:
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της χορηγίας με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας COSMOTE. Η COSMOTE θα είναι επίσημος χορηγός της ΠΑΕ ΑΡΗΣ για τέταρτη συνεχή χρονιά δηλαδή και για την σεζόν 2011-2012. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, μπάλα με την COSMOTE παίζει και το κατάστημα κινητής τηλεφωνίας της ΠΑΕ, ARIS Mobile, το οποίο προσφέρει στους φίλους του ΑΡΗ υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας σε συνδυασμό με πολλές προσφορές και πολλά δώρα.
Ο κόσμος της εταιρείας που, ως μέλος του Ομίλου ΟΤΕ, κατάφερε όχι μόνο να κατακτήσει την πρωτιά στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας αλλά και να εδραιώσει τη θέση της ως ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους κινητής τηλεφωνίας στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και μια αγορά 46 εκατομμυρίων ανθρώπων. Η COSMOTE ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα στην Ελλάδα την άνοιξη του 1998 ως η τρίτη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στη χώρα, πέντε χρόνια μετά τους ανταγωνιστές της. Σε ελάχιστο χρόνο άλλαξε τα δεδομένα στην αγορά με την εμπορική της πολιτική ενώ παράλληλα έχτισε σε χρόνο ρεκόρ ένα τηλεπικοινωνιακό δίκτυο, που μέχρι σήμερα αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα. Σταθερά πρώτη στην ελληνική αγορά από το 2001 και μετά, και έχοντας μετά το 2007 διευρύνει την απόστασή της από τον ανταγωνισμό, η COSMOTE έχει σήμερα πελατειακή βάση που ανέρχεται σε 7,6 εκατομμύρια (Μάρτιος 2011).
Η COSMOTE έχει καταγράψει σειρά διακρίσεων όπως την παρουσία της στον κατάλογο FT500 Top Companies των FINANCIAL TIMES, αλλά και στην λίστα Information Technology 100 του περιοδικού BusinessWeek που καταγράφει τις 100 κορυφαίες εταιρείες πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στον κόσμο. Ο κόσμος της COSMOTE εκτείνεται και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, όπου ο Όμιλος δραστηριοποιείται μέσω των θυγατρικών του εταιρειών AMC στην Αλβανία, GLOBUL στη Βουλγαρία και COSMOTE Ρουμανίας. Σε αυτή τη διευρυμένη αγορά 46 εκατομμυρίων ανθρώπων, η COSMOTE βρίσκεται παντού χάρη κυρίως στη ΓΕΡΜΑΝΟΣ, την πιο επιτυχημένη αλυσίδα λιανικής στον τομέα των τηλεπικοινωνιών στη ΝΑ Ευρώπη, που αποτελεί και τον κορμό του εμπορικού δικτύου του Ομίλου (εκτός Αλβανίας).
Ο κόσμος της COSMOTE βασίζεται στο υπερσύγχρονο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο. Διαχρονικά ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, το δίκτυο της COSMOTE φέρνει το σήμα της παντού στη ΝΑ Ευρώπη.
Η εταιρεία μετρά σημαντικές πρωτιές: Πρώτη στην ελληνική αγορά στην παροχή ευρυζωνικών υπηρεσιών υψηλής ταχύτητας HSDPA, πρώτη στην παροχή ταχυτήτων έως 7,2 Mb/s (HSDPA) με τη νέα τεχνολογία HSPA, ανάμεσα στις πρώτες εταιρείες στην Ευρώπη που αναβάθμισε το δίκτυό της σε HSPA+. Επιπλέον, επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή της στη συνεχή αναβάθμιση του δικτύου της, η COSMOTE, πρώτη στην Ελλάδα και ανάμεσα στα 10 πρώτα δίκτυα στον κόσμο, κατέγραψε ευρυζωνικές ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 42,2 Mbps (downlink) σε δοκιμές που πραγματοποίησε σε πραγματικές συνθήκες δικτύου, ενώ ετοιμάζεται να εγκαινιάσει σε πιλοτική βάση τα δίκτυα της νέας τεχνολογίας LTE με ταχύτητες 100 Mbps στην Ελλάδα, έχοντας ήδη υποβάλει αίτημα για την παροχή της σχετικής άδειας για πιλοτικές δοκιμές από το Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων.
Ολοκληρωμένες λύσεις, η καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, απάντηση στις πραγματικές ανάγκες του καταναλωτή: Από την αρχή της πορείας της μέχρι και σήμερα, η COSMOTE με της προϊοντικές τις προτάσεις και την εμπορική της πολιτική έχει αλλάξει τα δεδομένα σε κάθε αγορά όπου δραστηριοποιείται.
Σε συνδυασμό με σημαντικές πρωτιές (πρώτη στην ελληνική αγορά που παρουσίασε πακέτα κινητής – ADSL, πρώτη στη Βουλγαρία στις λύσεις σταθερής – κινητής κ.α.) η COSMOTE επεκτείνει και ανανεώνει διαρκώς την προϊοντική της γραμμή προκειμένου να καλύψει όλες τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των καταναλωτών.
Εταιρική Υπευθυνότητα είναι η δέσμευση της COSMOTE να συνεισφέρει στην παγκόσμια αειφόρο ανάπτυξη, συνεργαζόμενη με τους Κοινωνικούς Εταίρους και λαμβάνοντας υπόψη, οικονομικούς, περιβαλλοντικούς και κοινωνικούς στόχους στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, προκειμένου να αναλάβει τις ευθύνες της για τις όποιες επιπτώσεις έχει η λειτουργία της, ενώ παράλληλα επιδιώκει τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της.
Με πυλώνες το Περιβάλλον, την Κοινωνία, τους Εργαζομένους και την Αγορά, η COSMOTE υλοποιεί σήμερα ένα από τα σημαντικότερα και περισσότερο ολοκληρωμένα προγράμματα Εταιρικής Υπευθυνότητας στην Ελλάδα. Η COSMOTE “επιστρέφει” την εμπιστοσύνη και προτίμηση των συνδρομητών της και συνεχίζει την ανοδική της πορεία με όραμα, ξεκάθαρη στρατηγική και φρέσκια εικόνα. Η υπόσχεσή της: «Ο κόσμος μας, εσύ».
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την επέκταση της χορηγίας από την εταιρεία Herbalife Ltd. και για την σεζόν 2011-2012. Η εταιρεία και φέτος θα προβάλλεται στο σορτς της εμφάνισης της ομάδας .
Η Herbalife Ltd (NYSE: HLF) είναι μία παγκόσμια Εταιρία Διατροφής και Δικτυακού Μάρκετινγκ. Τα προϊόντα της περιλαμβάνουν ροφήματα πρωτεΐνης, σνακ πρωτεΐνης, συμπληρώματα διατροφής και ενέργειας και προϊόντα προσωπικής περιποίησης.
Η Herbalife δραστηριοποιείται σε 73 χώρες, με αποστολή «να αλλάξει τις ζωές των ανθρώπων», προωθώντας και διαθέτοντας τα προϊόντα της μέσω ενός δικτύου 2,1 εκατομμυρίων ανεξάρτητων παγκοσμίως. Για εκείνους που επιθυμούν να γίνουν ανεξάρτητοι συνεργάτες, η εταιρεία προσφέρει επίσης μία οικονομικά πολλά υποσχόμενη επιχειρηματική ευκαιρία.
Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Καλιφόρνια από τον Mark Hughes το 1980. Ο Mark Hughes απεβίωσε το 2000. Από τον Ιούλιο του 2002, η εταιρία εξαγοράστηκε από έναν επενδυτικό όμιλο που ηγείται από τη Whitney & Co LLC και την Golden Gate Capital, Inc.
Τον Απρίλιο του 2003, ο Michael O. Johnson ανέλαβε τη θέση του CEO της εταιρείας. Ο Johnson εργαζόταν 17 χρόνια στην Εταιρεία Walt Disney, τα τελευταία χρόνια μάλιστα ως πρόεδρος της Disney International και έφερε στη Herbalife μια σειρά από ρεκόρ επιτυχιών ως ηγέτης και διευθύνων στέλεχος της εταιρίας. Ορισμένες αξιοσημείωτες εξελίξεις ήταν στα ακίνητα, στις παγκόσμιες λειτουργίες, στην ηγεσία των πωλήσεων, στο μάρκετινγκ και στην ανάπτυξη προϊόντων της εταιρίας.
Τον Δεκέμβριο του 2004 εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και οι μετοχές της διαπραγματεύονται με το σύμβολο “HLF”.
Οι καθαρές πωλήσεις της εταιρείας έφτασαν τα 2,3 δισεκατομμύρια δολάρια το 2009, ενώ οι πωλήσεις λιανικής έφθασαν τα 3,7 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η Herbalife δραστηριοποιείται επίσημα στην Ελλάδα από το 2004. Κατά τη διάρκεια της δραστηριοποίησής της στην ελληνική αγορά, η Herbalife έχει εξασφαλίσει ισχυρή παρουσία και έχει θέσει τις βάσεις για δυναμική μελλοντική ανάπτυξη.
Τον Μάρτιο του 2007, η εταιρεία ανακοίνωσε την πολλών εκατομμυρίων δολαρίων, πενταετή ανανέωση της συμφωνίας της με την AEG, παίρνοντας έτσι η Herbalife τη θέση του χορηγού παρουσίασης της Ποδοσφαιρική Ομάδας του Λος Άντζελες, Los Angeles Galaxy. Η συμφωνία αυτή εξασφαλίζει στη Herbalife μεγάλη αναγνώριση μέσω της εμφάνισης της επωνυμίας της στα μπλουζάκια των παικτών από την έναρξη της περιόδου του 2007. Επιπλέον, η εταιρία πρόσφατα έγινε ο επίσημος προμηθευτής διατροφής της ιταλικής ομάδας ποδοσφαίρου Internazionale FC (Inter), για τη σεζόν 2008-09.
Ως μέρος της συμφωνίας, το ισοτονικό ποτό της Herbalife, H3OPro, το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλη την Ευρώπη, έγινε το ισοτονικό ποτό της ομάδας. Από τον Σεπτέμβριο του 2009, η εταιρία είναι επίσημος χορηγός και Επίσημος Προμηθευτής Διατροφικών Προϊόντων σε μια από τις ηγετικές ποδοσφαιρικές ομάδες της Ισπανίας, τη Valencia CF.
Η εταιρεία ανακοίνωσε τη σύναψη τετραετούς συνεργασίας με τον Αμερικάνικο Οργανισμό Ποδοσφαίρου Νέων (AYSO), κάνοντας έτσι αυτόματα την Herbalife τον Επίσημο Σύμβουλο Διατροφής και Ευεξίας του ηγετικού Οργανισμού Ποδοσφαίρου της χώρας.
Παρόμοια με τη συμφωνία της Herbalife με την ομάδα ποδοσφαίρου του Λος Άντζελες, Galaxy, έτσι και η χορηγία της AYSO δίνει στη Herbalife τα δικαιώματα να εμφανιστεί η επωνυμία της στο μπροστινό μέρος της μπλούζας των παικτών της AYSO.
Η εταιρία χορηγεί σε αθλητές σε όλο τον κόσμο, πάνω από 50 αθλητικά και παρόμοιας φύσεως γεγονότα και δραστηριότητες, οι οποίες καθορίζουν τη δέσμευση της εταιρίας σε έναν υγιεινό και δραστήριο τρόπο ζωής, μέσω της σωστής διατροφής. Ανάμεσα σε αυτές τις χορηγίες, περιλαμβάνεται και ο οδηγός των Αγώνων IndyCar, o Townsend Bell, η Ομάδα Ποδηλασίας της Κίνας, το East West Bank Classic και το Amgen Tour της Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Η Herbalife ήταν χορηγός του Επαγγελματικού Πρωταθλήματος AVP Beach Volleyball κατά την περίοδο 2004–2007.
Το τρίαθλο είναι μια από τις κατηγορίες αθλημάτων που η εταιρία αποτελεί χορηγό, αφού η εταιρία είναι χορηγός παρουσίασης στο τρίαθλο του Λονδίνου. Άλλες αθλητικές εκδηλώσεις που η εταιρία αποτελεί χορηγό, εκτείνονται από το τένις στην Ιαπωνία, ως αγώνες κωπηλασίας στο Χονγκ Κονγκ και Πρωταθλήματα μπάντμιντον στις Φιλιππίνες. Πολλοί από τους αθλητές που χορηγεί η Herbalife, συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς του 2008 στην Κίνα. Ανάμεσα σε αυτούς τους αθλητές, ήταν και η τριαθλήτρια Ντενίς Δημάκη από την Ελλάδα, της οποίας η εταιρία ήταν χορηγός από το 2006 ως τον Μάρτιο του 2010.
Η Herbalife συνεργάζεται και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν μεγάλο αριθμό Οργανισμών και Συνδέσμων στον τομέα της Διατροφής και του Κλάδου Απευθείας Πωλήσεων, συμπεριλαμβάνοντας την Παγκόσμια Ομοσπονδία Οργανισμών Απευθείας Πώλησης (WFDSA), την Ομοσπονδία Οργανισμών Απευθείας Πώλησης Ευρώπης (FEDSA) και περισσότερους από 40 Εθνικούς Οργανισμούς Απευθείας Πώλησης. Είναι ιδρυτικό μέλος του Διεθνούς Συνδέσμου Συμπληρωμάτων Διατροφής (IADSA) και αποτελεί ιδρυτικό μέλος και μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Υπεύθυνης Διατροφής (ERNA) και του Συνεταιρισμού Εξασφάλισης Υγιεινών Διατροφικών Συμπληρωμάτων & Εκπαιδευτικών Νόμων (DSHEA).
H Herbalife συμμετέχει επίσης στο Συμβούλιο Υπεύθυνης Διατροφής (CRN) των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και στον Σύνδεσμο Φυσικών Προϊόντων. Είναι επίσης μέλος του Συμβουλίου Προϊόντων Προσωπικής Περιποίησης, του Αμερικανικού Οργανισμού Φυσικών Προϊόντων και του Αμερικανικού Συμβουλίου Βοτάνων στις ΗΠΑ. Τα κεντρικά γραφεία βρίσκονται στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, ΗΠΑ. Περισσότερες λεπτομέρειες για την εταιρεία, στο σάιτ
«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εταιρεία Μαρμούρης ΑΕ που θα περιλαμβάνεται και την αγωνιστική περίοδο 2011-2012 στους επίσημους χορηγούς του συλλόγου. Η εταιρεία για μία ακόμα χρονιά θα προβάλλεται στο μπροστινό μέρος του σορτς της εμφάνισης της ομάδας ! Η εταιρεία Μαρμούρης ΑΕ δραστηριοποιήθηκε για πρώτη φορά στον χώρο των υλικών επιπλοποιίας το 1979, όταν ο ιδρυτής της Γεώργιος Μαρμούρης ξεκίνησε με ένα μικρό κατάστημα στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται με αλματώδεις ρυθμούς και εμφανίζει μεγάλη ευελιξία και ταχύτατη προσαρμογή στο μεταβαλλόμενο περιβάλλον της αγοράς. Σήμερα, η Μαρμούρης ΑΕ στεγάζεται σε έναν ιδιόκτητο χώρο 51 στρεμμάτων με μοντέρνες κτιριακές εγκαταστάσεις 13000τ.μ. στο 17ο χλμ Π.Ε.Ο. Θες/νίκης-Καβάλας και διαθέτει ένα πρωτοποριακό show room με τεράστια ποικιλία προϊόντων . Η Μαρμούρης Α.Ε. διαθέτει μια τεράστια γκάμα 8500 προϊόντων που αφορούν στο έπιπλο. Η ποικιλία των προϊόντων αυτών ανανεώνεται συνεχώς ακολουθώντας τις εξελίξεις της αγοράς. Τα προϊόντα της εταιρείας διατίθενται άμεσα και πάντα στις καλύτερες τιμές και σε άριστη ποιότητα στους 6000 ενεργούς πελάτες της εταιρείας σε ολόκληρη την Ελλάδα και Βαλκάνια. Η ποικιλία των προϊόντων που διαθέτει η Μαρμούρης Α.Ε. καλύπτει τις συνηθισμένες αλλά και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες ενός μεγάλου εύρους πελατών που δραστηριοποιούνται σε χώρους όπως:
-Πολυεθνικές Εταιρίες
-Έμποροι ειδών Κιγκαλερίας και Σιδηρικών
-Συνεταιρισμοί Κατασκευαστών
-Έμποροι τεχνικών προϊόντων και Ειδών Επιπλοποιίας
-Μεσαίοι και μεγάλοι Κατασκευαστές Επίπλων:
Κουζίνας, Ντουλάπας, Κουφωμάτων και Πόρτας, Μπάνιου, Τραπεζιών, Συρταριών, Κρεβατιών, Γραφείου, Διακόσμησης, Σαλονιών. Οι πωλητές της εταιρείας επισκέπτονται τους πελάτες στο χώρο τους, έτσι ώστε να διερευνήσουν μαζί τις ανάγκες της δουλειάς και να δώσουν λύσεις με κύριο μέλημά τους την μέγιστη δυνατή ικανοποίηση τους.
Το δίκτυο διευρύνεται όχι μόνο στον Ελλαδικό χώρο αλλά πραγματοποιεί μεγάλο όγκο εξαγωγών σε Κύπρο , Τουρκία, Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, FYROM, Κόσοβο, Αλβανία, Λιβύη, Αίγυπτο, Ιταλία και Γερμανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: