Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

«Είναι... βαριά και πρόκριση αλά ελληνικά!» (ΦΩΤΟ)

Δικό της ματς πήγε να χάσει η Εθνική Ελλάδας κόντρα στην Κροατία, κάτι που επισημαίνουν τα αθλητικά Μέσα, ωστόσο, δεν παραλείπουν να απονείμουν τα εύσημα για την πρόκριση στους “8” του Ευρωμπάσκετ.
«Είναι... βαριά και πρόκριση αλά ελληνικά!» (ΦΩΤΟ)
Διαβάστε πως διαχειρίστηκαν την πρόκριση της Εθνικής τα κορυφαία αθλητικά sites:
Gazzetta.gr
Η φανέλα παραμένει βαριά!
Η Εθνική Ομάδα του πρώτου ημιχρόνου έδειξε πως διαθέτει ό,τι χρειάζεται για να πάει στους «8» κι έκανε την αρχή, παίρνοντας την πρώτη πρόκριση με δραματικό τρόπο επί της Κροατίας...
Sport24.gr
Πρόκριση αλά ελληνικά
Η Εθνική έπαιξε με τη φωτιά στο τέταρτο δεκάλεπτο του αγώνα, όμως στο τέλος επικράτησε με 74-69 της Κροατίας, "σφραγίζοντας" την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Eurobasket
Contra.gr
Πρόκριση θρίλερ
Ενα αυτοκαταστροφικό β' ημίχρονο λίγο έλειψε να κοστίσει στην Εθνική μπάσκετ την ήττα και τον πιθανό αποκλεισμό από την Κροατία. Τελικά η ομάδα του Ζούρου κράτησε τη νίκη-πρόκριση (74-69) χάρη στις εύστοχες βολές του φινάλε.
Sport-fm.gr
Το ‘θελε, το πήρε
Η Ελλάδα ήθελε τη νίκη κόντρα στην Κροατία για να προκριθεί στην επόμενη φάση του Ευρωμπάσκετ και την πήρε. Αν και μετέτρεψε ένα ματς «δικό» της σε ντέρμπι επικράτησε των Κροατών με 74-69, για την τελευταία αγωνιστική του Γ’ ομίλου της διοργάνωσης. Εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση η «γαλανόλευκη» στο πρώτο μέρος, άστοχη στο δεύτερο, αλλά ώριμη να πάρει το παιχνίδι.

Sentragoal.gr
Κέρδισε και αυτό μετράει!
Δικό της ματς πήγε να χάσει η Εθνική! Παρόλα αυτά κέρδισε την Κροατία με 74-69 και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Είχε προηγηθεί με 20 πόντους στο 21'!

Δεν υπάρχουν σχόλια: