Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

«Ο Τζίγκερ δεν ήταν λαμόγιο και σιχάθηκε...»

Μετά το «ευχαριστώ» του Γιάννη Βαρδινογιάννη προς τον Γιάννη Γκούμα, ακολούθησε και το «ευχαριστώ» του παλαίμαχου άσου προς τον Τζίγκερ. «Χωρίς αυτόν ο Παναθηναϊκός πάει χιλιόμετρα πίσω», ανέφερε μεταξύ άλλων.
«Ο Τζίγκερ δεν ήταν λαμόγιο και σιχάθηκε...»
«Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να ευχαριστήσω τόσο τον Τζίγκερ όσο και την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Είναι μεγάλη απώλεια για τον Παναθηναϊκό η φυγή του και μεγάλο πλήγμα. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη προσέφερε πάρα πολλά στον Παναθηναϊκό και συνέδεσε το όνομα της με τεράστιες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο Γκούμας στο sportfm.gr.

Ερωτηθείς για το «αύριο» του συλλόγου, είπε: «Πολύ δύσκολα θα βρεθεί κάποιος ιδιοκτήτης που θα μπορεί να προσφέρει τόσα πολλά, όσα η οικογένεια Βαρδινογιάννη. Πραγματικά, με λυπούν οι τελευταίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και νομίζω ότι τη λύση μόνο η οικογένεια Βαρδινογιάννη θα μπορούσε να τη δώσει σε αυτή τη συγκυρία. Η αποχώρηση του Τζίγκερ πάει την ομάδα πολλά χιλιόμετρα πίσω».

Σχετικά με τις αποδοκιμασίες του κόσμου ανέφερε: «Σίγουρα έγιναν κάποια λάθη. Όλοι κάνουμε λάθη. Αυτά όμως, στην περίπτωση του Τζίγκερ ήταν λιγότερα από τα σωστά. Ο κόσμος ήθελε αποτελέσματα άμεσα και πολλές φορές έκρινε άδικα τον Τζίγκερ. Τυφλωνόταν από το πάθος του και οδηγούνταν σε ακραίες συμπεριφορές. Αυτό όμως που πιστεύω εγώ είναι ότι ο Τζίγκερ έπρεπε να κριθεί από τον κόσμο για τη συνολική του παρουσία».

Για την περίοδο που αποχώρησε από την ομάδα, όταν δηλαδή ξεκίναγε η πολυμετοχικότητα ανέφερε: «Παρά το γεγονός ότι οι περισσότεροι εκείνη την περίοδο αντιμετώπιζαν θετικά την πολυμετοχικότητα, εγώ είχα προβληματιστεί. Πίστευα ότι όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει. Η πολυμετοχικότητα ήταν η καταστροφή του Παναθηναϊκού».

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης κατηγορήθηκε από πολλούς ότι ήταν πολύ ανεκτικός στα… κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο παλαίμαχος αμυντικός, γι’ αυτό το γεγονός, δεν δίστασε να πει πως: «Είναι γνωστό πως στο ποδόσφαιρο κυριαρχούν τα λαμόγια. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν ήταν ένας από αυτούς. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος σιχάθηκε και απογοητεύτηκε από αυτόν τον χώρο. Δεν μπορούσε να ρίξει το επίπεδό του τόσο χαμηλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: