Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Δεν... παίζει με Ολυμπιακό ο Βενγκέρ!!

Απορρίφθηκε η ένσταση της Άρσεναλ για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που επεβλήθη στον Αρσέν Βενγκέρ στον αγώνα με την Ουντινέζε. Έτσι, η ποινή θα ισχύσει κανονικά και ο Αλσατός τεχνικός δεν θα κάτσει στον πάγκο των «κανονιέρηδων» στα δύο πρώτα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα σε Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό.
Δεν... παίζει με Ολυμπιακό ο Βενγκέρ
Ο Βενγκέρ είχε τιμωρηθεί αρχικά στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα πέρυσι για τις διαμαρτυρίες κατά της διαιτησίας στον αποκλεισμό της ομάδας του από τους μετέπειτα πρωταθλητές Ευρώπης.
Φέτος και ενώ ήταν τιμωρημένος στο παιχνίδι προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ουντινέζε, ο Βενγκέρ φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία στο ημίχρονο με τον βοηθό του και να έδωσε εντολές για το ματς, κάτι που απαγορεύεται ρητά.
Η Άρσεναλ είχε καταθέσει ένσταση για αυτή την τιμωρία, που επιδικάστηκε σήμερα και απορρίφθηκε από την UEFA και έτσι ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» θα δει από την εξέδρα το παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στην Ντόρτμουντ εντός έρδρας (1η αγωνιστική) και το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Έμιρεϊτς» (2η αγωνιστική»).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: