Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Στην Αγγλία αποστολή της ΕΠΟ!!

Στην Αγγλία μετέβη αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, προκειμένου να συμμετάσχει στα ειδικά σεμινάρια ασφαλείας.
Στην Αγγλία αποστολή της ΕΠΟ
Τα σεμινάρια διοργανώνει μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως, η Events Stewarding & Consultancy (ESTC), η οποία είναι επίσημος συνεργάτης της FIFA και της UEFA, με την ΕΠΟ να στέλνει τον υπεύθυνο για θέματα ασφαλείας, Νίκο Παναγιώτου και άλλα 11 άτομα.
H ESTC διοργάνωσε την τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 στη Νότια Αφρική ενώ ήδη έχει αναλάβει τη διοργάνωση και του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014 στη Βραζιλία.
Στην Ευρώπη ως συνεργάτης της UEFA διοργάνωσε τους τελευταίους τελικούς των διασυλλογικών διοργανώσεων της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (Τσάμπιονς Λιγκ & Γιουρόπα Λιγκ) ενώ στην αγγλική πρέμιερ λιγκ διαχειρίζεται τα θέματα ασφαλείας των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ, Γουέστ Χαμ, Λιντς, Ρέξαμ κ.α).
Τα στελέχη της ΕΠΟ θα εκπαιδευτούν σε θέματα ασφαλείας και παροχής υπηρεσιών στους θεατές ποδοσφαιρικών αγώνων, τόσο σε θεωρητικό, όσο σε πρακτικό επίπεδο, λαμβάνοντας μετά το πέρας της διαδικασίας και τα απαιτούμενα έγγραφα πιστοποίησης.
Η εκπαίδευσή τους θα γίνει αρχικά στις πόλεις Κρου και Νατγουιτς, ενώ στις 10 Σεπτεμβρίου θα κάνουν πρακτική εξάσκηση αναλαμβάνοντας μαζί με τους Αγγλους συναδέλφους τους τη διοργάνωση του αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Γουίγκαν στο στάδιο «Έτιχαντ».

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: