Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Η επόμενη μέρα της αποχώρησης!!

Οι δύο δρόμοι που υπάρχουν πλέον για τον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και την αλλαγή σκηνικού στην πράσινη ΠΑΕ!
Η επόμενη μέρα της αποχώρησης
Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης παραδίδει λοιπόν τις μετοχές τους στον Παναθηναϊκό σε δικηγορικό γραφείο και τις χαρακτηρίζει ανενεργές.
Αυτό σημαίνει ότι ο ίδιος δεν έχει κανένα δικαίωμα λόγου ή απόφασης και πλέον το μπαλάκι περνάει στους υπόλοιπους μετόχους που πρέπει να διοικήσουν με το 45,3% , ποσοστό που δεν μπορεί να μπλοκαριστεί από τον Τζίγκερ, καθώς τραβάει και τους εκπρόσωπους του από το Διοικητικό Συμβούλιο.
Εννοείται ότι στους υπόλοιπους μετόχους είναι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Νίκος Πατέρας, ο Αδαμάντιος Πολέμης αλλά και άλλοι που πρέπει να «τρέξουν» τα θέματα της ομάδας, καταρχήν με την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου μετά την αποχώρηση των εκπροσώπων του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Η πώληση των μετοχών του Γ. Βαρδινογιάννη
Από εκεί και πέρα, ο κάθε ένας που ενδιαφέρεται να πάρει τις μετοχές πρέπει να καταθέσει πρόταση στο δικηγορικό γραφείο για να τις πάρει δωρεάν! Ωστόσο την πρόταση αυτή, στο σκέλος της σοβαρότητας της και της υπόληψης του υποψηφίου, θα την εξετάσει τόσο η οικογένεια Βαρδινογιάννη, όσο και το νέο διοικητικό συμβούλιο.
Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε σοβαρός επενδυτής με οικονομική επιφάνεια, μπορεί να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών, έναντι μηδενικού τιμήματος!!! Αρκεί, όπως είπε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, να είναι σοβαρός!
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: