Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2011

"Αξίζαμε νίκη και πρόκριση"

Συγχαρητήρια στους παίκτες του έδωσε ο Ηλίας Ζούρος, μετά το τέλος της νίκης επί των Κροατών. Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής στάθηκε στο εξαιρετικό πρώτο μέρος, καθώς και στην έλλειψη συγκέντρωσης στο δέυτερο.
"Αξίζαμε νίκη και πρόκριση"
"Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και το προπονητικό τιμ. Παίξαμε εξαιρετικά στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο δεν είχαμε συγκέντρωση σε καθοριστικές στιγμές. Στο τέλος, με τη βοήθεια των τριών έμπειρων παικτών, τα καταφέραμε. Αξίζαμε τη νίκη και την πρόκριση στο δεύτερο γύρο. Σε αυτές τις έξι μέρες είχαμε ένα κακό ματς, απέναντι στα Σκόπια. Σήμερα είχαμε απέναντί μας δύσκολο έργο κόντρα σε μία εξαιρετική ομάδα στην επίθεση.

Είμαστε χαρούμενοι που πέτυχαν λίγα τρίποντα. Χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ, αλλά επειδή επιλέξαμε να έχουμε χαμηλότερα σχήματα για να είμαστε πιο γρήγορα. Ήταν μία μεγάλη εμπειρία για την ομάδα μου, καθώς έχουμε πολλά νέα πρόσωπα. Πρέπει να μαθαίνουμε από κάθε ματς. Είναι σημαντικό να κερδίζεις και να προκρίνεσαι, ειδικά για μία τόσο νέα ομάδα"
, δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Ζούρος, ενώ όσον αφορά στη συνέχεια, τόνισε:

"Στη δεύτερη φάση χρειάζεται συγκέντρωση και θα πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε καλή δουλειά στην άμυνα, καθώς έχουμε την καλύτερη άμυνα στη διοργάνωση".

Δεν υπάρχουν σχόλια: