Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ρεβάνς και όχι μόνο!!

Ονδούρα και Ελβετία θα παλέψουν (23:00) για την πρόκριση με την ομάδα του Ότμαρ Χίτσεβελντ να θέλει τη νίκη και για να πάρει εκδίκηση για το Μουντιάλ του 2010.

Ρεβάνς και όχι μόνο
Πέραν της Γαλλίας που έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση, όλες οι ομάδες έχουν βαθμολογικό ενδιαφέρον στον πέμπτο όμιλο του Μουντιάλ.

Η Ονδούρα δεν έχει βαθμό ακόμη, αλλά διατηρεί ελπίδες, έστω και λίγες πρόκρισης, απέχοντας τρεις πόντους από την Ελβετία με την οποία θα αγωνιστεί το βράδυ της Τετάρτης, αλλά και με το Εκουαδόρ.

Το -4 στη διαφορά τερμάτων κάνει εξαιρετικά δύσκολο το έργο της ομάδας του Λουίς Σουάρες, ενώ η αποψινή της αντίπαλος είναι στο -2 και το Εκουαδόρ βρίσκεται σε απόλυτη ισορροπία στα τέρματα που έχει πετύχει και δεχθεί.

Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί μια φορά το 2010 και η Ελβετία ακόμη το θυμάται. Το 0-0 στο Μουντιάλ της Νότιας Αφρικής για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων, την άφησε εκτός συνέχειας και πέρασαν Ισπανία, Χιλή.

Πιθανές συνθέσεις

Ονδούρα (4-4-2, Σουάρες): Βαγιαδάρες, Ισαγκίρε, Φιγκερόα, Μπεράρντες, Μπέκελες, Γαρίδο, Παλάσιος, Εσπινόσα, Ναχάρ, Κοστλι, Μπένγκστον.

Ελβετία (4-2-3-1, Χίτσβελντ): Μπενάλιο, Ροντρίγκες, Σεντέρος, Τζουρού, Λιχτστάινερ, Ινλέρ, Μπεχράμι, Μεχμέντι, Τσάκα, Σακίρι, Σεφέροβιτς.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: