Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή την ομαδάρα!!

«Ντου από Παντού» για την μεγαλύτερη εμφάνιση της εθνικής μετά το γιούρο του 2004. Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτή την ομαδάρα που θα μπορούσε να βάλει 5-6 γκολ στην Ακτή.
Όλοι μας έχουνε ζαλίσει ότι η Ελλάδα δεν παίζει μπάλα. Ενώ έχουμε χορτάσει ποδόσφαιρο στο μουντιάλ από την Αγγλία, την Ιταλία και τις άλλες υπερδυνάμεις.
Μπαλάρα
Τέλος πάντων. Ας τα αφήσουμε αυτά. Μπορούσε ή δεν μπορούσε να έχει βάλει πέντε – έξι γκολ απόψε η εθνική στην Ακτή; Έπαιξε ή δεν έπαιξε μπαλάρα; Τους άλλαξε ή δεν τους άλλαξε τα φώτα;
Την πρόκριση
Με μια ευκαιρία η Ακτή θα μπορούσε να πάρει την πρόκριση. Και η Ελλάδα με τρία δοκάρια κι ένα σωρό χαμένες ευκαιρίες να μείνει απ’ έξω.
Το 2-1
Ευτυχώς, όμως, υπάρχει θεία δίκη. Και το 2-1 έγινε έστω και στο τελευταίο δευτερόλεπτο.
Φοβερό ποδόσφαιρο
Η μεγαλύτερη εμφάνιση της εθνικής μετά το 2004 ήταν αυτή. Η σημερινή. Έπαιξε φοβερό ποδόσφαιρο, διέλυσε την άμυνα της Ακτής, δεν κινδύνεψε πέρα από μια, δυο στιγμές και είναι στην επόμενη φάση.
Όχι με Βραζιλία
Και στην επόμενη φάση, όλα γίνονται. Με την Κόστα Ρίκα παίζουμε, όχι με την Βραζιλία.
Μια μεγάλη βραδιά
Τώρα που γράφω, κάνει δηλώσεις στην τηλεόρση ο Σάντος. Τον οποίο πρώτη φορά βλέπω να γελάει στην κάμερα! Τόσο χαρούμενος είναι. Και τόσο αγχωμένος ήταν πριν. Συγχαρητήρια και σ’ αυτόν και σ’ όλος τους διεθνείς. Μπράβο τους! Μας χάρισαν μια μεγάλη βραδιά.
Ο γίγαντας
Α, για τον Μουρίνιο πολλά μπορεί να πει κανείς. Το μάτι του, όμως, είναι αετίσιο. Το είχε δει το έργο μια χαρά ο γίγαντας ο κοντός. Από την αρχή το είχε πει ότι εμείς θα περάσουμε κι όχι η Ακτή.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: