Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Σε διπλό ταμπλό!


Ο Νίκος Νταμπίζας δίνει μάχη ώστε να κλείσει μέχρι το τέλος της εβδομάδας τον στόπερ ή τον χαφ. «Δεν έχουμε πρόταση», η απάντηση του Παναθηναϊκού για Κουτρουμπή, Καπίνο.

Σε διπλό ταμπλό
Σε διαπραγματεύσεις με δύο ποδοσφαιριστές και τις ομάδες του βρίσκεται ο Νίκος Νταμπίζας και στοχεύει να κλείσει το ένα… μέτωπο μέχρι το σαββατοκύριακο, ώστε να προλάβει ο ένας παίκτης να είναι παρών τη Δευτέρα, στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» έχει επαφές με έναν στόπερ και έναν μέσο και τους συλλόγους που ανήκουν, ενώ δεν πρόκειται να δοθούν χρήματα σε ομάδα. Τα παζάρια και για τις δύο περιπτώσεις είναι σκληρά, αλλά πιο εύκολη μοιάζει αυτή του χαφ, διότι οι οικονομικές απαιτήσεις του αμυντικού θεωρούνται υπερβολικές από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Ωστόσο, εκτίμηση δεν είναι εύκολο να γίνει για το αν θα έχουμε άμεσα ευτυχή κατάληξη, διότι τα δύο θέματα χειρίζεται παράλληλα ο ίδιος άνθρωπος, ο Νίκος Νταμπίζας.

Σε ότι αφορά τον Γιώργο Κουτρουμπή και τον Στέφανο Καπίνο για τους οποίους ακούστηκε πρόσφατα ότι υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους του εξωτερικού, οι «πράσινοι» τονίζουν ότι δεν έχουν δεχθεί επίσημη «κρούση», αλλά ενοχλήσεις από μάνατζερ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: