Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Βασιλακόπουλος: «Έτσι έρχονται τα παιδιά κοντά στο μπάσκετ»

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Γιώργος Βασιλακόπουλος, έστειλε το δικό του μήνυμα για το τουρνουά 3X3 που συνδιοργανώνει η ομοσπονδία με τον ΠΣΑΚ.

Βασιλακόπουλος: «Έτσι έρχονται τα παιδιά κοντά στο μπάσκετ»
Θεσμό που φέρνει τους νέους κοντά στο μπάσκετ χαρακτήρισε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος το τουρνουά 3X3 που συνδιοργανώνει η ΕΟΚ με τον ΠΣΑΚ. Όλα είναι έτοιμα στο Ηράκλειο Κρήτης για τη διεξαγωγή του τουρνουά 3Χ3, ενώ την Πέμπτη στις 13:30 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου στο Δημαρχείο της πόλης.

Το τουρνουά συνδιοργανώνουν, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, σε συνεργασία με τον Δήμο Ηρακλείου Κρήτης και τον ΔΟΠΑΦΜΑΗ, ενώ γίνεται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο NovaΣΠΟΡ FM 94,6, το www.sport-fm.gr και η SportDay.

«Η προσπάθεια της ΕΟΚ και του ΠΣΑΚ, με τη διεξαγωγή των τουρνουά 3Χ3, δίνει τη δυνατότητα στα μικρά παιδιά να έρθουν στο άθλημα, που έχει φέρει τις μεγαλύτερες επιτυχίες στη χώρα μας. Στο άθλημα που υπηρετούμε και αγαπάμε, το μπάσκετ. Κι όσο βλέπουμε σε αυτά τα τουρνουά οι συμμετοχές να φθάνουν σε τετραψήφιο αριθμό, μας δίνει κίνητρο να συνεχίσουμε. Είμαι σίγουρος, ότι και στο Ηράκλειο, που πλέον έχει γίνει μπασκετόπολη, ο κόσμος που θα έρθει, θα διασκεδάσει με τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργος Βασιλακόπουλος.

Οι εγγραφές για το τουρνουά 3Χ3 στο Ηράκλειο Κρήτης συνεχίζονται και όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στο τουρνουά, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, στο www.3on3streetball.gr.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: