Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

«Μακάρι να τελειώσουμε σήμερα»

papathanasakis55
 Οριστική εξέλιξη δεν υπήρξε ακόμα για την ΠΑΕ Ηρακλής αλλά το θέμα συνεχίζει να «τρέχει» προς  την οριστική του διευθέτηση, όπως μεταφέρουν και από τις δυο μεριές ….  του Ατλαντικού
Οι δυο πλευρές επικοινώνησαν και  σήμερα τα ξημερώματα μετά το τέλος της αναμέτρησης της εθνικής μας ομάδας. Μάλιστα ο Παπαθανασάκης φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενος  και μετέφερε ότι θα πρέπει να κλείσει άμεσα το θέμα. «Πρέπει να επιταχύνουν οι δικηγόροι μας τις διαδικασίες. Θέλω να γίνουν όλα σωστά  και δεν μπορώ να προχωρήσω αν δεν πάρω το πράσινο φως από τους δικηγόρους μου. Μακάρι να τελειώσουμε  ακόμα και σήμερα».
Θέμα στο οικονομικό δεν φαίνεται να υπάρχει , από την στιγμή που οι δυο πλευρές έχουν ξεκαθαρίσει την θέση τους σε αυτό  το ζήτημα. Οι λεπτομέρειες που απομένουν έχουν να κάνουν με γραφειοκρατικά ζητήματα και σκοπέλους που προσπαθούν να ξεπεράσουν.
Την ίδια στιγμή όμως η ομάδα δέχεται  για ακόμα μια φορά πίεση από τον χρόνο. Οι παίκτες  έχουν φτάσει στα όρια τους και περιμένουν επιτέλους την λύση από Καναδά μεριά. Όσο φεύγουν όμως οι μέρες και δεν έρχεται η λύση  η κατάσταση αρχίζει να επιβαρύνεται.
Ο κόσμος μετά την αρχική του αισιοδοξία , αρχίζει  να επιστρέφει στις περιόδους της αβεβαιότητας.
Το μπαλάκι είναι πλέον σε καναδικά χέρια και απομένει  ένα κλικ για να επικυρωθεί η συμφωνία. Ο Ηρακλής θα μπει σε νέα τροχιά  όμως σε διαφορετική περίπτωση  κινδυνεύει να  εκτροχιαστεί.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: