Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Δεν τα βρήκαν με Κλάους, αλλά…!!

Διαφορά στο οικονομικό προέκυψε στην πρώτη επαφή ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αθανασιάδη για την ανανέωση της συνεργασίας τους, αλλά εκτιμάται πως τελικά θα τα βρουν. Σήμερα η επίσημη πρώτη.

Δεν τα βρήκαν με Κλάους, αλλά…
Μια πρώτη συζήτηση έκανε ο ΠΑΟΚ με την πλευρά του Στέφανου-Κλάους Αθανασιάδη για το θέμα της ανανέωσης του 25χρονου φορ, το οποίο λήγει το καλοκαίρι του 2015.

Ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε την Τρίτη με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή και στόχος είναι να επεκτείνουν τη συνεργασία τους για άλλα τέσσερα χρόνια, όμως στην επαφή που είχαν προέκυψε διαφορά στο οικονομικό.

Είναι δεδομένη η καλή διάθεση που έχουν παίκτης και ομάδα να συνεχίσουν μαζί για αρκετά ακόμη χρόνια, αλλά εφόσον δεν τα βρήκαν στα χρήματα κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει στο συγκεκριμένο θέμα. Πάντως, το πιο πιθανό είναι να τα βρουν.

Ο Αθανασιάδης είχε 29 εμφανίσεις στη φετινή Superleague -μαζί με τα play-off- με 10 γκολ, έξι στο Κύπελλο με πέντε γκολ, οκτώ στο Europa League με ένα γκολ και τέσσερις στα προκριματικά του Champions League με έναν γκολ.

Πρώτη επίσημη, αλλά... κλειστή

Την πρώτη της επίσημη συγκέντρωση θα έχει σήμερα η ομάδα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και σε αυτήν δεν θα είναι παρόντες ούτε δημοσιογράφοι, ούτε οι οπαδοί του «Δικεφάλου του Βορρά», ύστερα από επιθυμία του Άγγελου Αναστασιάδη. Απόντες θα είναι φυσικά οι διεθνείς, όπως και οι Ρατς, Γκολάσα.

Μονοετές τελικά

Διάρκειας ενός έτους είναι εν τέλει το συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Η ΠΑΕ δεν το είχε ξεκαθαρίσει στην ανακοίνωση που επισημοποιούσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο τεχνικό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: