Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Η πιο μεγάλη ώρα!!


Κρισιμότατη είναι για τον Άρη η συνέλευση της ΚΜΑ το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς οι αποφάσεις της θα καθορίσουν την επόμενη ημέρα στον σύλλογο.

Η πιο μεγάλη ώρα
Πολύ σημαντική είναι η σημερινή γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών Άρη που θα ξεκινήσει στις 16:00 στο Παλέ.

Ο Παναγιώτης Στεφανίδης και ο Γιώργος Γαλανός θα παρουσιάσουν τα πλάνα που έχουν σχεδιάσει για την επόμενη ημέρα των «κίτρινων». Παρόντες θα είναι εξειδικευμένοι νομικοί που θα αναλύσουν την προοπτική του άρθρου 106ΙΑ και τι σημαίνει η εκούσια εκκαθάριση.

Πολλά θα καθοριστούν από το αν θα πειστούν τα μέλη από τον πρόεδρο του συλλόγου, ο οποίος επιμένει ότι πρέπει η ομάδα να πάρει μέρος στη Football League και όχι πως πρέπει να υποβιβαστεί στη Football League 2, όπως θεωρεί ο κ. Γαλανός. Αυτό που προκύπτει από το περιβάλλον του κ. Στεφανίδη είναι ότι δεν θέλει να τάξει πράγματα στον κόσμο της ομάδας που δεν μπορούν να γίνουν.

Θα ανακοινώσει ποιος θα αντικαταστήσει τον Γιάννη Ψηφίδη, παίρνοντας πάνω του το βάρος της υπογραφής. Θα ανακοινώσει κάποιες προφορικές συμφωνίες για τα τηλεοπτικά, τον ΟΠΑΠ, αλλά και με τέσσερις εταιρείες. Δεν θα αναφερθεί όμως στον «Ελληνικό Χρυσό», αφού δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό. Συμφωνίες υπάρχουν και με τους πιστωτές, αλλά όχι και τα χρήματα για τις προκαταβολές.

Θα μιλήσει και για το αγωνιστικό, τονίζοντας ότι ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν είναι σχεδόν έτοιμος. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: