Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Βασικός ο Αμπέντ, περιμένει ο Παναθηναϊκός!!

Στην αρχική ενδεκάδα του τελευταίου φιλικού της Νιούκαστλ επί Νέας Ζηλανδίας ήταν ο Μεχντί Αμπέντ. Στην αναμονή ο Παναθηναϊκός, ευελπιστώντας να «κοπεί» ο Αλγερινός χαφ από τον Πάρντιου.

Βασικός ο Αμπέντ, περιμένει ο Παναθηναϊκός
Ο Άλαν Πάρντιου επέλεξε τον Μεχντί Αμπέντ στη βασική ενδεκάδα της Νιούκαστλ στο φιλικό με την Ουέλιγκτον, όπου η αγγλική ομάδα επικράτησε 1-0 χάρις στο γκολ του Γιοάν Γκουφράν στο 42ο λεπτό. Ο 22χρονος μέσος έπαιξε για ένα ημίχρονο, καθώς στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε από τον Ρολάντο Άαρονς, καθώς χτύπησε στο γόνατο.

Πάντως, ήταν η μόνη διαφοροποίηση στο αρχικό σχήμα της Νιούκαστλ, συγκριτικά με το προηγούμενο της φιλικό κόντρα στη Σίδνεϊ FC, καθώς πήρε τη θέση του 18χρονου χαφ, που τον αντικατέστησε στο σημερινό παιχνίδι.

inner

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς των «ανθρακωρύχων» στη Νέα Ζηλανδία και από αύριο θα επιστρέψουν στη βάση τους. Για τις 30 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί το φιλικό με τη Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ενώ στις 2-3 Αυγούστου θα πάρει μέρος σε τουρνουά της Γερμανίας, το οποίο διοργανώνει η Σάλκε. Στον Παναθηναϊκό εύχονται να μην δώσει το «παρών» σε αυτά τα ματς και να «κοπεί» από τον έμπειρο προπονητή, ώστε να πάρει τον δρόμο της… επιστροφής για την Ελλάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: