Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Ο λόγος που επέλεξε τον Αγγελίδη ο Ιβάν!!

Η επιλογή του Ιάκωβου Αγγελίδη για τη θέση του προέδρου του ΠΑΟΚ προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς, ενώ ο Ι. Σαββίδης την έκανε, προσπαθώντας να διορθώσει ένα δικό του λάθος. Φιλικό με Καμπούρ στις 18:00.

Ο λόγος που επέλεξε τον Αγγελίδη ο Ιβάν
Πολλοί ξαφνιάστηκαν όταν την περασμένη Πέμπτη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε ότι ο νέος της πρόεδρος είναι ο Ιάκωβος Αγγελίδης, ενώ ο Ιβάν Σαββίδης προέβη σε αυτή την κίνηση, ώστε να κάνει πιο… γρήγορο τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ζητάει συχνά-πυκνά από τους παίκτες του να μην αργούν να δώσουν την μπάλα και να μην κάνουν τόσα λάθη. Αυτό τους είπε και μετά τη νίκη επί της Βααλβάικ.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο πρόβλημα δεν υπάρχει μόνο αγωνιστικά στον ΠΑΟΚ και για αυτό ο μεγαλομέτοχος του, έκανε την συγκεκριμένη επιλογή. Προσπαθεί να διορθώσει ένα δικό του λάθος ο Ιβάν Σαββίδης και για αυτό τοποθέτησε τον Κύπριο σε αυτή τη θέση, για να μην «παίζει» σπασμένο τηλέφωνο και να παίρνονται πιο γρήγορα οι αποφάσεις.

Είχε παρατηρηθεί ότι χρονοτριβεί ο σύλλογος σε διάφορα σημαντικά θέματα και ισχυρός άνδρας των Θεσσαλονικιών θεωρεί πως χάνει ο σύλλογος σε εντυπώσεις για αυτόν τον λόγο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης είχε συμφωνήσει με την ομάδα και υπέγραψε μετά από περίπου έναν μήνα, ενώ καθυστέρηση σημειώθηκε και στην «κλεισμένη» μεταγραφή του Ρατς, από τη στιγμή που τα βρήκε με τον ΠΑΟΚ μέχρι να επισημοποιηθεί η μεταγραφή του. Εκτιμάται ότι ο κύριος Αγγελίδης έχει την ικανότητα να τρέξει τέτοια θέματα και να μην χρειάζεται να περιμένουν οι υπόλοιποι στην ομάδα την άφιξη του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ από τη Ρωσία για τις οριστικές εξελίξεις σε διάφορα σημαντικά ζητήματα.

Σήμερα στις 18:00 (Otesport 4), ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στο Όστερμπεκ την Καμπούρ στο πέμπτο και τελευταίο φιλικό του τεστ επί ολλανδικού εδάφους και ο Άγγελος Αναστασιάδης αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, Φακούντο Περέιρα.

Από εκεί και πέρα πρέπει να τονιστεί (για τον αγώνα που θα γίνει στο αθλητικό κέντρο που προπονείται ο «Δικέφαλος») ότι η Καμπούρ τερμάτισε πέρυσι στη 12η θέση του Ολλανδικού πρωταθλήματος, φέτος απέκτησε 11 παίκτες μεταξύ των οποίων και ο Νιγηριανός Ογκμπέτσε που πριν τέσσερα χρόνια έπαιξε στην Καβάλα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: