Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Η αγωνία στον Πανιώνιο κορυφώνεται!!

Ο Πανιώνιος είναι ιστορία. Ως σύλλογος γενικά, αλλά και πιο ειδικά, όσον αφορά στο μπάσκετ. Εζησε μεγάλες στιγμές από το 2003, οπότε πήρε την ΚΑΕ στα χέρια του ο Ηλίας Λιανός, μέχρι και σήμερα.

Η αγωνία στον Πανιώνιο κορυφώνεται
Ο Λιανός έδωσε πάρα πολλά στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, κάτι, που αναγνωρίζουν και οι...πέτρες. Τα ωραία, όμως, κάποτε τελειώνουν και έτσι ο σπουδαίος αυτός επιχειρηματίας αποφάσισε να τερματίσει την σχέση του με τον Ιστορικό.

Το είχε πει μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό (στο κλειστό της οδού Αρτάκης) και αυτή τη φορά (σε αντίθεση με άλλες φορές) δεν το πήρε πίσω. Μένει μόνο πλέον το τυπικό για να κλείσει το κεφάλαιο Λιανός, για τον οποίο, βέβαια, οι πόρτες του Πανιωνίου θα είναι πάντα ανοιχτές.

Ενδιαφερόμενοι να διαχεριστούν την ΚΑΕ υπάρχουν αρκετοί. Μόνο, που για να προχωρήσουν κάποιοι εξ αυτών για να αναλάβουν την ομάδα, πρέπει να τακτοποιηθούν οι οφειλές της σεζόν, που ολοκληρώθηκε.

Οφείλονται περίπου 3 μήνες σε παίκτες (και όχι μόνο), κομμάτι, που πρέπει να κλείσει, ώστε ο όποιος ενδιαφερόμενος να προχωρήσει περισσότερο. Ο Λιανός στα τόσα χρόνια, που ήταν στο "τιμόνι" του Πανιωνίου, ήταν κάτι παραπάνω από συνεπής, το αυτό είναι σίγουρο ότι θα γίνει και τώρα.

Μόνο, που πρέπει να γίνει άμεσα. Είμαστε προς το τέλος Ιουλίου, ο Πανιώνιος έχει χάσει ήδη σημαντικούς παίκτες και ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά. Οσο δεν τακτοποιούνται οι οφειλές, αυτό είναι "καταστροφή" για τον Ιστορικό, με τον κόσμο του να παρακολουθεί με αγωνία τις εξελίξεις και βέβαια να ελπίζει όπως τα προβλήματα λυθούν άμεσα, ώστε να αρχίζει να δημιουργείται η επόμενη μέρα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: