Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Πιστωτική κάρτα «Άρης»

Aris Card
Η ΚΑΕ Άρης κι η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσαν την συμφωνία τους για την έκδοση πιστωτικής κάρτας, την οποία θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλαθλοι του Άρη απ’ τις αρχές Σεπτεμβρίου. Από αυτήν τη συμφωνία οι «κίτρινοι» θα βάλουν περίπου στα ταμεία τους 200.000 ευρώ.

Το δελτίο Τύπου της ΚΑΕ ΑΡΗΣ:
“Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ και η Τράπεζα Πειραιώς ανακοινώνουν την επιτυχή ολοκλήρωση του έργου της δημιουργίας της πιστωτικής κάρτας ARIS B.C. MasterCard, η οποία θα είναι διαθέσιμη στους φιλάθλους της οικογένειας του ΑΡΗ από τις αρχές του προσεχούς Σεπτεμβρίου. Με την κάρτα, ωφελημένοι θα είναι οι κάτοχοι φίλοι του ΑΡΗ που θα απολαμβάνουν πολλά προνόμια και δώρα.
Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί θερμά την Τράπεζα Πειραιώς και τον κ. Χριστόδουλο Αντωνιάδη, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο για τη συμβολή του στην προσπάθεια αυτή, από την αρχή έως και την ολοκλήρωση της”.
Ο Πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, κ. Λευτέρης Αρβανίτης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επιτυχή κατάληξη αυτής της πρωτοπόρου εργασίας και την αισιοδοξία του ότι η ARISB.C. MasterCard θα αγκαλιαστεί από όλους τους φιλάθλους αποφέροντας τα μέγιστα δυνατά αποτελέσματα στην ομάδα του ΑΡΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: