Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Τριάρα πριν τον Παναθηναϊκό!!

Αν και πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, η Σταντάρ Λιέγης έδειξε έτοιμη ενόψει Παναθηναϊκού! Η αντίπαλος των πρασίνων επικράτησε πολύ εύκολα 3-0 της αδύναμης Σαρλερουά του Μαρίνου!

Τριάρα πριν τον Παναθηναϊκό
«Μήνυμα» στον Παναθηναϊκό για την κατάστασή της ενόψει των διπλών αναμετρήσεων για τον προκριματικό γύρο του Champions League έστειλε η Σταντάρ Λιέγης!

Στην πρεμιέρα της στο πρωτάθλημα, η αντίπαλος του τριφυλλιού δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην αδύναμη Σαρλερουά και επικρατώντας 3-0 ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, στην πρόβα τζενεράλε για τον αγώνα της Τετάρτης.

Με περίπου 12.000 φίλους της στις εξέδρες και σε ένα γήπεδο που έμοιαζε με… χωράφι (και υπάρχει εκτίμηση πως θα επιβαρυνθεί κι άλλο πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό) λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης, οι Βέλγοι φρόντισαν μπαμ-μπαμ να καθαρίσουν το ματς.

Με τον Μπιά να βρίσκει δίχτυα στο 13’ και στο 19’, ουσιαστικά η… σεμνή τελετή έλαβε πρόωρα τέλος. Κι απλώς στο 55’ ο Καρσελά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Αλήθεια είναι πως η Σταντάρ δεν βρήκε καμία αντίσταση απ’ την ομάδα του Στέργου Μαρίνου (που ήταν βασικός και αντίκρισε κίτρινη κάρτα) και θα μπορούσε το αποτέλεσμα να είχε πάρει πιο θριαμβευτικό χαρακτήρα, αλλά τα άσχημα τελειώματα και το δοκάρι (σε σουτ του Βαν Ντάμε) δεν το επέτρεψαν.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού έπαιξε 4-4-2. Κάτω απ’ την εστία ήταν ο Καβασίμα, με τον Σταμ στο δεξί άκρο της άμυνας, τον Βαν Ντάμε αριστερά και τους Τεϊσέιρα και Άρσλαναγκιτς ως στόπερ.

Τα δύο κεντρικά χαφ ήταν οι Μάρκε και Λουμάνζα (73’ Αζντάρεβιτς), σαν δεξί εξτρέμ έπαιξε ο Καρσελά (77’ Μπομπό), στο άλλο «φτερό» ο Μπιά, ενώ δίδυμο στην επίθεση ήταν οι Εζεκιέλ και Ντε Καμάργκο (88’ Μεϊ)

Να τονίσουμε πως ανάμεσα στους θεατές, ήταν και ο Στιβ Ρούτερ, ο συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου που θα σημείωσε αρκετά στοιχεία στο μπλοκάκι του για να τα μεταφέρει στον τεχνικό των πρασίνων.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: