Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

«Συνεργασία στην Καλαμαριά»

xaralampidis-apollon-kalamarias
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην πρόεδρος του Απόλλων Καλαμαριάς, Αχιλλέας Χαραλαμπίδης.
Μίλησε για την εκδήλωση κάποιου ανθρώπου να είναι πρόεδρος του Απόλλωνα, για το αν υπήρξε εσωτερικό πρόβλημα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
«Σήμερα κάναμε μία συγκέντρωση στα γραφεία με τον ερασιτέχνη τους νομικούς. Κάτσαμε τα βάλαμε κάτω και νομίζω πως αν βρεθεί κάποιος πρόεδρος τότε η ομάδα θα μπορέσει να συμμετέχει στο πρωτάθλημα».
Για την εκδήλωση κάποιου να είναι πρόεδρος:
«Έχουμε ένα ραντεβού το απόγευμα. Αν ο κύριος αυτός θέλει να γίνει πρόεδρος στον Απόλλωνα, πολύ ευχαρίστως να τον βοηθήσουμε όλοι μαζί, που αυτή ήταν η απόφασή μας για να μπορέσει να συμμετέχει η ομάδα».
Για το ότι ο Απόλλωνας έχει άδεια
«Δεν βγήκανε από χορηγίες όλα τα λεφτά, αλλά από την τσέπη μας και αν κάποια στιγμή καθίσουμε και αναλύσουμε το τι λεφτά ξοδεύτηκαν πιστεύω ότι αν σου κάνω πρόταση σήμερα να έρθεις στον Απόλλωνα ούτε θα την ακούσεις. Χρειάζονται πάρα πολλά λεφτά. Το λιγότερο που πρέπει να έχεις στο παντελόνι είναι 250.000. Βγάζουμε έξω τις χορηγίες και πάμε στα 450.000. Θα το παλέψεις για να πας να βγεις κατηγορία, αλλά το λιγότερο είναι 450.000 με ένα χαμηλό μπάτζετ γιατί δεν έχουμε την πολυτέλεια να δίνουμε ένα 1-1,5 εκατ. για να κάνουμε πρωταθλητισμό. Σύμφωνα με αυτά τα λεφτά θα προσπαθήσεις να πάρεις καλούς ποδοσφαιριστές και να είναι χαμηλό το μπάτζετ. Ασφαλώς και βάζω τόσα λεφτά. Για να είναι πληρωμένοι όλοι. Άμα δεν θέλεις να πληρώνεις μπορείς να πας την ομάδα ακόμη πιο χαμηλά».
Και πρόσθεσε ο πρώην πρόεδρος του Απόλλων Καλαμαριάς:
«Πάνε γιατί έχουνε το μεράκι. Ο άλλος θέλει αύριο να τον δει κάποιος να πάρει κάποια μεταγραφή μεγάλη. Εμείς από την αρχή που αναλάβαμε προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις. Γιατί δουλεύουνε τα παιδιά. Από την στιγμή που δουλεύει ο άλλος πρέπει να πληρώνεται κιόλας. Αν δεν τον πληρώσεις δεν θα δουλέψει. Νομίζω ότι αυτό ήταν που βοήθησε που σε τέσσερα χρόνια ανέβηκε τρεις κατηγορίες. Γιατί ήμασταν συνεπείς σε όλους και αντί ο ποδοσφαιριστής να δώσει το 50%, έδινε το 150%».
Για το αν υπάρχει κανείς τα τελευταία χρόνια να βοηθήσει:
«Κάποιοι ήρθανε 2-3, 5 χιλιάρικα αλλά αυτοί οι άνθρωποι ήταν μεμονωμένοι. Δηλαδή ήτανε 4-5 άτομα. Οι οποίοι βοήθησαν με αυτό τον τρόπο γιατί είχαν αυτή τη δυνατότητα, αλλά αν δεν έχεις τα έξτρα χρήματα που χρειάζονται, νομίζω πως είναι δύσκολο να μπορέσει μία ομάδα να επιβιώσει.
Για το αν υπάρχει εσωτερικό πρόβλημα:
«Εντάξει υπήρχε μία διαμάχη με τον αντιπρόεδρο, αλλά λύθηκε. Σήμερα λύθηκε. Είναι στα πλαίσια να συνεργαστούμε όλοι για το καλό της ομάδας για να μπορέσει να συμμετέχει η ομάδα στο πρωτάθλημα. Αυτό τα βάλαμε κάτω όλα, οι παρεξηγήσεις τελείωσαν και να μπορέσει η ομάδα να επιβιώσει. Για μένα είναι πολύ άσχημο να κάνουμε τόσο μεγάλη προσπάθεια η ομάδα σε αυτή την κατηγορία και τελικά να μην μπορεί να συμμετάσχει».
Για το αν υπάρχει περίπτωση να παίξει στο πρωτάθλημα ο Απόλλων:
«Όπως είπα πρέπει να βρούμε έναν πρόεδρο. Να γίνει μία συνάντηση και αν δεχτεί ο άνθρωπος να γίνει πρόεδρος τότε από εκεί και έπειτα πρέπει εμείς να είμαστε στο πλευρό του, να τον βοηθήσουμε οικονομικά για να μπορέσει η ομάδα να περπατήσει. Όλοι θα κάνουμε την προσπάθεια αυτή να φέρουμε χρήματα. Είναι πάρα πολλά τα λεφτά. Η Β’ είναι επαγγελματική κατηγορία και υπάρχουν πολλά έξοδα. Γι’ αυτό είπα αν πληρώνεις. Γιατί αν δεν πληρώνεις τότε μπορείς να την βγάλεις φτηνά. Η Γ’ Εθνική είναι ερασιτεχνική. Δεν χρειάζονται ούτε εφορίες, ούτε ΦΠΑ, ούτε το ΙΚΑ».
Για το αν δεν αναλάβει ο συγκεκριμένος κύριος πρόεδρος:
«Είναι δύσκολα τα πράγματα. Αν δεν αναλάβει μία Καλαμαριά με 150.000 κατοίκους να μην μπορεί να στηρίξει μία ομάδα. Από εκεί και έπειτα είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τελειώσαμε εμείς. Το ξεκαθάρισα από την αρχή ότι δεν έχω άλλα χρήματα και ότι δεν μπορώ να ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις της ομάδας. Δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον κόσμο. Γι’ αυτό από την στιγμή που δεν έχω άλλα χρήματα, δεν μπορώ να συνεχίσω».
Τέλος κατέληξε:
«Πήραμε κάποιους ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΟΚ και μας κοροϊδεύανε συνέχεια ότι γίναμε η δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Σήμερα αναρωτιέμαι και σήμερα ο ΠΑΟΚ έκανε συνεργασία με τον Αιγινακό και δεν βλέπω κανέναν δημοσιογράφο να πει πως ο Αιγινιακός έχει δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ. Είναι δυνατόν να συμβαίνουν μόνο στον Απόλλων; Ότι μπόρεσα να κάνω στην ομάδα το έκανα, χάσαμε τα λεφτά μας δεν θέλουμε τίποτα απολύτως. Μακάρι να πάει καλά με τη νέα διοίκηση καλά. Να κάνεις την προσπάθεια να ανεβάσεις την ομάδα τρεις κατηγορίες σε τέσσερα χρόνια και να τρως τις πίκρες. Αυτό δεν το μπορώ».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: