Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

Μόνο για το Football Manager αυτός ο παίκτης…!!

Στη Γιαγκοντίνα της Σερβίας θα αγωνίζεται ο Φρέντι Αντού, ο οποίος κάποτε είχε κάνει τους φανατικούς του Football Manager να παραμιλούν με τις… ικανότητές του.

Μόνο για το Football Manager αυτός ο παίκτης…
Όσοι παίζουν Football Manager παραπάνω από 5-6 χρόνια σίγουρα γνωρίζουν τον Φρέντι Αντού, έναν Αμερικανό ποδοσφαιριστή που έκανε θραύση ως ταλέντο που συγκρινόταν μόνο με τον Πελέ.

Στην περίπτωσή του όμως, το γνωστό simulation video game έπεσε μίλια έξω καθώς ο Αντού όχι μόνο δεν έγινε ο μεγαλύτερος παίκτης στον κόσμο, αλλά ούτε καν αξιοσημείωτη καριέρα δεν μπόρεσε να κάνει.

Σε ηλικία μόλις 25 ετών, άλλαξε για δέκατη φορά ποδοσφαιρικό σπίτι αφού συμφώνησε με τη σερβική Γιαγκοντίνα, ενώ πριν μερικές εβδομάδες δοκιμάστηκε και απορρίφθηκε από την Άλκμααρ.

Στα 14 του ο Αντού είχε γίνει ο πιο νέος Αμερικανός που υπέγραφε επαγγελματικό συμβόλαιο σε οποιοδήποτε ομαδικό σπορ και τα προσωπικά του ρεκόρ δεν σταμάτησαν εκεί. Αργότερα έγινε ο πιο νέος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε ποτέ στο MLS, ο μικρότερος σε ηλικία σκόρερ στην Αμερική κλπ, κλπ…

Το 2006 νομίζαμε πως θα γίνει έτσι:

inner

Η συνέχεια –μακριά από τις ΗΠΑ- δεν ήταν ανάλογη αφού η Μπενφίκα (που ακόμη κλαίει για τα δύο εκατ. δολάρια που έδωσε για να τον αποκτήσει- τον παραχώρησε επί σειρά ετών με τη μορφή δανεισμού σε διάφορες ομάδες (μεταξύ των οποίων και ο Άρης το 2010) χωρίς σε καμία από αυτές να δείξει κάτι… καν συμπαθητικό.

Στο Football Manager πλέον το να αποκτήσεις τον Αντού αποτελεί κίνηση ακραίας απελπισίας και στο γήπεδο θα φανεί αν αυτή τη φορά τα πράγματα στην αληθινή ζωή είναι διαφορετικά.




Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: