Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

«Θα βρεθεί λύση»

kauta-610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο διευθυντής του Καυτανζογλείου, Πέτρος Πετρίδης.
Μίλησε για τις νέες συζητήσεις που έγιναν με τον Σπύρο Παπαθανασάκη για το στάδιο και τόνισε πως αυτοί την στιγμή γίνονται διαδικασίες ρύθμισης και έγκρισης.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Πέτρος Πετρίδης:
Για το κλίμα κάτω από το οποίο έγινε η συζήτηση:
“Σε πάρα πολύ καλό κλίμα έγινε η συζήτηση. Ο άνθρωπος έχει πολλές  δυνατότητες να κάνει πολλά για τον Ηρακλή. Εφόσον έχει ενημερωθεί σωστά θα κάνει πολλά για την ομάδα. Εμείς από την πλευρά μας εφόσον έχει αποκατασταθεί η επικοινωνία, θα βάλουμε ένα λιθαράκι για το όραμα του κ. Παπαθανασάκη. Είπε πως μέχρι να φύγει θα έχει διευθετηθεί το θέμα. Ο κ. Παπαθανασάκης ήταν ενημερωμένος πόσα χρόνια ήταν αυτά τα λεφτά. Ενημερώθηκε πως θα πρέπει να πληρώσει μια συγκεκριμένη οφειλή για το στάδιο. Μας είπε πως θα επικοινωνήσει μαζί μας και πώς θα πληρώσει. Είμαστε σε μια διαδικασία ρύθμισης και έγκρισης”.
Για το γεγονός πως δεν δόθηκε το στάδιο για την πρώτη προπόνηση:
“Έγινε το ίδιο θέμα με την πρώτη και πέρυσι. Φεύγουν διακοπές οι άνθρωποι, δεν μπορούνε να πάνε; Αντικαταστάτης πρόεδρος δεν υπάρχει. Αποφάσισαν οι άνθρωποι για 15 μέρες να πάνε διακοπές. Δεν θέλουμε λεφτά για την πρώτη προπόνηση, ούτε πέρυσι θέλαμε. Σαν Ηρακληδέας προσπαθώ και θα γίνει κάτι καλό. Όμως το στάδιο υπόκειται σε κάποιους νόμους. Τα λεφτά είναι πιστωμένα κάπου. Τα πράγματα έχουν πάει σε άλλη φάση και το υπουργείου κάνει συνεχείς ελέγχους”.
Για τα λεφτά που πρέπει να δώσει ο Ηρακλής:
“Δεν είναι 120.000 χιλ. ευρώ τον χρόνο. Είναι για δύο αγωνιστικές περιόδους αυτά. Με την ΠΑΕ Ηρακλής δεν συζητάμε για τα παλιά αλλά για την τελευταία δεκαετία. Μέχρι το 2012 πλήρωσε η διοίκηση που υπήρχε. Κατά καιρούς έδιναν ορισμένα λεφτά αλλιώς θα ήταν περισσότερα. Το γήπεδο κοστίζει στον Ηρακλή γύρω στα 70.000 – 80.000 χιλ. ευρώ. Παίζει τους αγώνες και δίνουμε και μια προπόνηση την βδομάδα”.
Για το πώς θα επιβιώσει το γήπεδο αν φύγει ο Ηρακλής:
“Εγώ έχω ένα προϋπολογισμό της τάξης του 1.300.000. Αν δεν θέλει ο Ηρακλής μπορεί να έρθει κάποια άλλη ομάδα και υπάρχει ο στίβος. Ο πρόεδρος όμως ήταν ξεκάθαρος πως θέλει τον Ηρακλή στο στάδιο”.
Για το αν έχει υπάρξει πρόταση από τον ΠΑΟΚ:
“Δεν υπάρχει πρόταση. Ο ΠΑΟΚ έκανε μόνο δύο προπονήσεις πέρυσι, τίποτε άλλο. Το ζήτησε και η Σάλκε και η Μπενφίκα. Όποιες ομάδες έρχονται ζητάνε το γήπεδο. Δεν υπάρχει καμιά σχέση με καμιά άλλη ομάδα. Έχουμε φιλοξενήσει κατά καιρούς άλλες ομάδες. Δεν έπαιζε η Δόξα Δράμας με την Καλαμαριά; Το συμφωνητικό όμως του Ηρακλή του δίνει προτεραιότητα”.
Για το αν μπορεί το στάδιο να φιλοξενήσει πάνω από μια ομάδες:
“Εμείς σαν στάδιο μπορούμε ναι. Το θέμα είναι το τι θέλουν και οι δύο. Ο ένας δεν έχει δείξει κανένα ενδιαφέρον. Εφόσον μπορούμε όμως ως στάδιο πρέπει να βάζουμε όποιες ομάδες θέλουν εφόσον μπορούμε. Το έχουμε κάνει κατά καιρούς”.
Για την επόμενη κίνηση στις σχέσεις με τον Ηρακλή:
“Πλέον έχουμε μπει σε άλλο επίπεδο επικοινωνιακό. Θα μιλάνε και οι δύο και θα βρεθεί λύση. Δεν θέλω να μιλάω για οικονομικά θέματα. Ο κ. Παπαθανασάκης είπε θα μιλάω με εσάς και θα βρεθεί η λύση”.
Για το πότε θα χρειαστεί το γήπεδο ο Ηρακλής:
“Λογικά κοντά στο τέλος του Αυγούστου. Στις έξι Σεπτεμβρίου είπαν πως θα γίνει ένα φιλικό. Λογικά θα φέρουν μια καλή ομάδα. Εγώ δεν μπορώ να πάρω αποφάσεις. Έχω μια επιτροπή που με ελέγχει. Εγώ καθορίζω τις υποχρεώσεις τους σταδίου. Αν θα πρέπει να παίζει αυτός ή ο άλλος, ότι μου λέει η διοίκηση το ακολουθώ. Η ευχή μου είναι να τελειώσει το θέμα γιατί είναι γνωστά τα αισθήματα μου”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: