Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Σκληρό πόκερ για 1,5 μήνα!!

Για περίπου 1,5 μήνα Ρόμα και Ολυμπιακός ήταν σε ανοιχτή γραμμή για τον Κώστα Μανωλά! Η... αφετηρία των συζητήσεων και ο σημαντικός ρόλος των εκπροσώπων του παίκτη.
Ομάδες όπως οι Νάπολι και Γιουβέντους αλλά και σύλλογοι από την Ρωσία ασχολήθηκαν αρκετά με τον Κώστα Μανωλά. Όπως φυσικά και η Άρσεναλ. Όμως κανένας σύλλογος δεν έδειξε τόσο μεγάλο ενδιαφέρον όσο η Ρόμα. Επίσης κανένας δεν έφτασε και στα ποσά που έδιναν από ένα σημείο και μετά οι «τζιαλορόσι». Σύμφωνα με ιταλικές πηγές οι Ρωμαίοι είχαν αρχίσει συζητήσεις με τον πειραϊκό σύλλογο εδώ και 1,5 μήνα, παρ' ότι ακόμα και στις αρχές του Αυγούστου διέρρεαν στα media πως δεν είναι στην λίστα τους!
ADVERTISEMENT
Η πρώτη τους προσφορά ήταν στα 11 εκατ. ευρώ για να φτάσουν τελικώς και σταδιακά στο ποσό των 15 εκατ. ευρώ. Η Ρόμα επανήλθε συνολικά τρεις φορές με βελτιωμένη πρόταση για τον Μανωλά έτσι ώστε να γίνει το deal. Τα εμπόδια δεν ήταν και λίγα, όπως και οι... αρνήσεις για τις κρούσεις της. Οι διαπραγματεύσεις υπήρξαν πολύ σκληρές και πολύωρες. Το τελευταίο τριήμερο οι συζητήσεις είχαν ενταθεί, έως ότου επιτευχθεί την Δευτέρα η συμφωνία.
Πολύ σημαντικό ρόλο βέβαια στην υπόθεση έπαιξε και ο τρόπος που χειρίστηκε το θέμα ο ατζέντης του παίκτη, Γιάννης Ευαγγελόπουλος (στο γραφείο του οποίου ανήκει ο Μανωλάς), μαζί με τους συνεργάτες του. Προς το τέλος των συζητήσεων η Ρόμα έδειξε πως ήθελε πραγματικά τον Μανωλά, καθώς όπως μετέφεραν οι ιθύνοντές της προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή ήταν διατεθειμένοι να τον κλείσουν ακόμα και εάν δεν έπαιρνε μεταγραφή ο Μεχντί Μπενάτια...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: