Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Οριστικά εκτός ο Γκολάσα με Ζίμπρου!

Με ενοχλήσεις στην ποδοκνημική αποχώρησε απ’ την προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, ενώ οριστικά εκτός των πλάνων για το ματς με την Ζίμπρου έμεινε ο Γκολάσα. Κανονικά οι Σκόνδρας-Τζαβέλλας.

Οριστικά εκτός ο Γκολάσα με Ζίμπρου
Με προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του επαναληπτικού με τη Ζίμπρου για τα πλέι οφ του Europa League.

Οριστικά εκτός των πλάνων του Άγγελου Αναστασιάδη θα μείνει ο Εγιάλ Γκολάσα, ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από θλάση και δεν υπολογίζεται για το ματς της Πέμπτης.

Ο Κυριάκος Σαββίδης αποχώρησε με ενοχλήσεις απ’ την προπόνηση της Τρίτης (26/8) αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το διάστρεμμα πρώτου βαθμού στην αριστερή ποδοκνημική.

Αντίθετα, ο Γιάννης Σκόνδρας προπονήθηκε κανονικά, καθώς η κάκωση στην αριστερή γάμπα που είχε πάθει στην προπόνηση της Δευτέρας δεν του δημιούργησε περαιτέρω προβλήματα, ενώ παρών θα είναι και ο Γιώργος Τζαβέλλας που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στους προσαγωγούς.

Η προπόνηση για τους υπόλοιπους παίκτες του ΠΑΟΚ αφιερώθηκε σε δίτερμα στο μισό γήπεδο με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας, ενώ όσοι αγωνίστηκαν βασική στο ματς με την Καλλονή ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα μικρότερης διάρκειας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: