Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Και τώρα ο Ντιοπ ή η... έκπληξη!

Η περίπτωση του Ντιοπ έχει κερδίσει έδαφος για να καλύψει το κενό μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης.

Και τώρα ο Ντιοπ ή η... έκπληξη
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει την αναζήτηση του παίκτη ο οποίος θα έρθει για να καλύψει το κενό που υπάρχει στη μεσαία γραμμή μετά την αποχώρηση του Σάμαρη.

Από την ΠΑΕ χθες ξεκαθάριζαν ότι δεν έχει υπάρξει εξέλιξη στα μεταγραφικά μέτωπα με τους υπεύθυνους να συνεχίζουν την… δουλειά για να βρεθεί ο καλύτερος.

Η περίπτωση του Σαντόμ φαίνεται να τελειώνει. Σύμφωνα με τους Γάλλους η Παρί Σεν Ζερμέν θα κρατήσει τον 26χρονο μέσο στο ρόστερ της γιατί πολύ απλά δεν έχει άλλους γηγενείς ποδοσφαιριστές και το πρόστιμο στην ΟΥΕΦΑ είναι αρκετά μεγάλο.

Έτσι η περίπτωση του Πάπε Ντιόπ της Λεβάντε έχει κερδίσει έδαφος με τους ισπανούς δημοσίογράφους να υποστηρίζουν ότι οι πρωταθλητές είναι σε ανοιχτές διαπραγματεύσεις με τη Λεβάντε για τον 27χρονο Σενεγαλέζο.

Δεν μπορεί όμως να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης. Όπως, δηλαδή… έσκασε και το όνομα του Μπενίτες.

Οι Ουκρανοί έγραφαν χθες πως ο Ολυμπιακός έχει... χωθεί για τον Βελόσο. Υπάρχει ο Λασανά Ντιαρά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σπαρτάκ Μόσχας, αλλά πάντα στα υπ' όψη υπάρχει και ο Μίκαελ Εσιέν και έγραφαν και χθες οι Ιταλοί για τον Γκανέζο. Τα

ο ίδιο ισχύει και για τον Κουζμάνοβιτς της Ιντερ και δεν αποκλείεται να παίξει κι αυτή η περίπτωση μόνο ως δανεικός ωστόσο.

Όπως και να 'χει, λίγες μέρες έμειναν για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, οπότε ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει μέσα στα επόμενα 24ωρα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: