Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Ψάχνει… αντι-Μάνταλο η ΑΕΚ!!

Δεν υπάρχει ερώτημα ότι ο Πέτρος Μάνταλος είναι η μεγαλύτερη αποκάλυψη ως τώρα της φετινής ΑΕΚ. Υπάρχει ερώτημα όμως ποιός εκ των Ντακόλ-Ζόριτς θα τον αντικαταστήσει στο ματς Κυπέλλου με τον Φωκικό.

Ψάχνει… αντι-Μάνταλο η ΑΕΚ
Αν υπάρχει ένας παίκτης της ΑΕΚ που έχει δείξει «αναντικατάστατος» μέχρι τώρα, αυτός είναι σίγουρα ο Πέτρος Μάνταλος.

Αναγκαστικά όμως (εξαιτίας της τιμωρίας που κουβαλά από πέρυσι) ο Τραϊανός Δέλλας θα τον στερηθεί στον πρώτο επίσημο αγώνα της σεζόν. Γι’ αυτό έχει ξεκινήσει ήδη τις δοκιμές για τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του στο ματς Κυπέλλου με τον Φωκικό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα έδειξε στην προπόνηση της Τρίτης, δυο είναι οι επικρατέστεροι: Ο Αλεσάντρε Ντακόλ και ο Ντάρκο Ζόριτς. Ο Βραζιλιάνος (που μπήκε αλλαγή με τη Ρόμα και σκόραρε με το πέναλτι) δοκιμάστηκε ως επιτελικός στο 4-2-3-1, με τους Μπαρμπόσα και Πλατέλλα να τον πλαισιώνουν στα άκρα.

Λίγο αργότερα όμως ο Μαυροβούνιος (που επίσης πέρασε αλλαγή με τους «τζιαλορόσι» και είχε θετική παρουσία) δοκιμάστηκε επίσης ως «δεκάρι». Όπως έδειξε, δε, ο Δέλλας, υπάρχει στο μυαλό του και η σκέψη να βάλει ως επιτελικό τον Μπαρμπόσα, με τους Ντούνη-Πλατέλλα να βρίσκονται στα πλάγια σε αυτή την εκδοχή, που δε μοιάζει ωστόσο η πιθανότερη. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: