Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Το απόλυτο χάος...!

Στο σημείο... μηδέν ο Άρης. Η επιστροφή Σκόρδα έφερε φοβερές αντιδράσεις, με τον Καλαϊτζίδη να παραιτείται και τον Ερασιτέχνη να μην παραχωρεί το Βικελίδης, το οποίο τελεί υπό κατάληψη απ' τον κόσμο!

Το απόλυτο χάος...
Εκπέμπει... SOS ο Άρης. Την ώρα που άπαντες είχαν πάρει απόφαση πως η ομάδα θα αγωνιστεί στην Γ’ Εθνική, ήρθε αυτή του Ειρηνοδικείου να επαναφέρει στη διοίκηση τον Λάμπρο Σκόρδα, να διατηρήσει τους «κίτρινους» στη Football League και κάπου εκεί να ξεκινήσει ένα μεγάλο χάος.

Πρώτα απ’ όλα ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποχωρεί απ’ τον πάγκο. Ο 57χρονος τεχνικός περίμενε τη σημερινή απόφαση, αλλά το αποτέλεσμά της τον οδήγησε στην παραίτηση. Ήδη μάζεψε τα προσωπικά του αντικείμενα και παρά τις παροτρύνσεις να αλλάξει στάση, κάτι τέτοιο δύσκολα θα συμβεί.

Και γι’ αυτό στην απογευματινή προπόνηση θα το ανακοινώσει και στους παίκτες. Όπως χαρακττηριστικά έλεγε: «Δεν υπάρχει λόγος να παραμείνω με αυτά που γίνονται»!

Από ‘κει και πέρα μερίδα των οργανωμένων του Άρη έχει προχωρήσει σε κατάληψη των γραφείων της ΠΑΕ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Η θέση τους άλλωστε είναι δεδομένη. Δεν θέλουν τον Σκόρδα και γι’ αυτό κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν τη νέα προσωρινή διοίκησή του να... πιάσει δουλειά.

Κάτι για το οποίο προσπαθεί και ο Ερασιτέχνης που είχε ταχθεί υπέρ της Γ’ Εθνικής. Το Χαριλάου ανήκει στην «μάνα του λόχου» και οι άνθρωποί της είναι διατεθειμένοι να μην αφήσουν κανέναν απ’ τη διοίκηση Σκόρδα να κάνει χρήση των εγκαταστάσεων, δείγμα του κλίματος που επικρατεί και των εξελίξεων που ώρα με την ώρα γίνονται ακόμα πιο δραματικές.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: