Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Έκπληκτος ο Νταμπίζας με Κούγια!

Απορούσε και ο Νίκος Νταμπίζας με τις «κατηγορίες» του Αλέξη Κούγια στην υπόθεση του Κώστα Πλέγα, Η επίσημη κρούση που έγινε, το... στόρι και το «πώς γίνεται να κλέψεις έναν παίκτη με συμβόλαιο».

Έκπληκτος ο Νταμπίζας με Κούγια
Απορίες και πολλά ερωτηματικά για τις «κατηγορίες» του Αλέξη Κούγια έβγαιναν απ’ το περιβάλλον του Νίκου Νταμπίζα, με αφορμή την επίθεση του πρώτου στην υπόθεση του Κώστα Πλέγα.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έλεγε σχετικά σε δικούς του ανθρώπους πως ό,τι έγινε, ήταν πέρα για πέρα νόμιμο και είχε επίσημη μορφή.

Όταν οι πράσινοι διέκριναν πως ο νεαρός άσος επιθυμεί να παίξει στον Παναθηναϊκό, τότε ο Νταμπίζας τηλεφώνησε επίσημα στον Κούγια για να μιλήσουν για μια πιθανή μεταγραφή. Ο διοικητικός ηγέτης των Πατρινών ζήτησε 250.000 ευρώ για να υλοποιηθεί το deal, ωστόσο το ποσό κρίθηκε απαγορευτικό απ’ τον Παναθηναϊκό, δεδομένου ότι μιλάμε για έναν παίκτη 16-17 ετών.

Και κάπου εκεί έκλεισε οριστικά το θέμα, με το τριφύλλι να μην ασχολείται άλλο με την περίπτωση του «μικρού». Εξ’ ού και η... έκπληξη που διαρρέεται απ' το περιβάλλον του Νταμπίζα, καθώς χαρακτηριστικά έλεγαν «πως είναι δυνατόν να κλέψει μια ομάδα έναν ποδοσφαιριστή που δεσμεύεται με συμβόλαιο», αντικρούοντας τα περί «ηθικά απαράδεκτων ενεργειών» του Κούγια προς το στέλεχος του Παναθηναϊκού. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: