Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Εξετάζουν Κουφό οι Καβαλίερς!!

Ψηλά στη λίστα των Κλίβελαντ Καβαλίερς βρίσκεται ο Τιμοφέι Μοζγκόφ, ωστόσο οι προσπάθειες απόκτησής του έχουν αποβεί άκαρπες. Εναλλακτική επιλογή των Καβς αποτελεί ο Κώστας Κουφός.

Εξετάζουν Κουφό οι Καβαλίερς
Μετά την «βόμβα» με την επιστροφή του Λεμπρόν Τζέιμς και την ενίσχυση με τον Κέβιν Λοβ, οι Κλίβελαντ Καβαλίερς έχουν στρέψει πλέον την προσοχή τους στην απόκτηση ενός σέντερ. Ανάμεσα στους παίκτες που εξετάζουν είναι οι Τιμοφέι Μοζγκόφ και ο δικός μας Κώστας Κουφός.

Σύμφωνα με τον επί χρόνια ρεπόρτερ των Καβς και συνεργάτη του «ESPN», Μπράιαν Γουίντχορστ, πρώτος στόχος για την ομάδα του Κλίβελαντ είναι ο Τιμοφέι Μοζγκόφ των Νάγκετς, ο οποίος προέρχεται από την πιο γεμάτη του σεζόν στο NBA (82 αγώνες, 9.4 πόντοι, 6.4 ριμπάουντ και 1.2 μπλοκ κατά μέσο όρο ανά αγώνα). Ωστόσο οι προσπάθειές τους τον τελευταίο ενάμιση μήνα έχουν αποβεί άκαρπες.

Η εναλλακτική επιλογή του Ντέιβιντ Μπλατ είναι ο Κώστας Κουφός των Μέμφις Γκρίζλις (80 αγώνες, 6.4 πόντοι, 5.2 ριμπάουντ και 0.9 μπλοκ κατά μέσο όρο ανά αγώνα). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: