Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

«Θέλουν Ρεάλ ή Ολυμπιακό»

Στις κληρώσεις μπορείς να κάνεις προβλέψεις. Είτε να σου «κάτσει» γκλαμουράτος όμιλος, είτε ένας... εύκολος. Στη Βασιλεία έβαλαν Ρεάλ, Ρόμα, Λίβερπουλ στο πρώτο σενάριο και Ολυμπιακό στο δεύτερο!

«Θέλουν Ρεάλ ή Ολυμπιακό»
Πριν από κάθε κλήρωση, δίνεται στον καθέναν η ευκαιρία να κάνει προβλέψεις. Να «βρει» τις ομάδες που θα ήθελε να πέσει πάνω η δική του. Και τα κριτήρια ποικίλουν σε κάθε περίπτωση.

Διότι ο μεν μπορεί να επιλέξει βάσει του ποιες θα ήθελε να φιλοξενήσει ο αγαπημένος του σύλλογος, ο δε βάσει του ποιες θεωρεί πιο αδύναμες για να υπάρχουν σοβαρές ελπίδες πρόκρισης.

Σε αυτό το ερώτημα κλήθηκαν να απαντήσουν και οι παίκτες της Βασιλείας που περιμένουν την κλήρωση του Champions League (στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας).

Στο πρώτο, λοιπόν, σενάριο (του πιο… γκλαμουράτου ομίλου που θα ήθελαν), οι Ελβετοί ήταν ξεκάθαροι. Ρεάλ Μαδρίτης απ’ το πρώτο γκρουπ, Ρόμα απ’ το τέταρτο και Λίβερπουλ απ’ το τρίτο. Όμιλος… όνειρο για μια ομάδα που απλά θα διασκεδάσει να παίξει κόντρα σε μεγαθήρια.

Στο δεύτερο, όμως, σενάριο, οι πρωταθλητές Ελβετίας πάνε σε πιο… βατές προβλέψεις, μπας και τους «καθόταν» η πρόκριση. Έτσι, επιλέγουν Μπενφίκα απ’ το πρώτο, Ολυμπιακό απ’ το τρίτο και την ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ απ’ το τέταρτο! Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: