Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

«Αν ήταν σωσίες μας, συναντηθήκαμε με το Σαββίδη»

Για την κρίσιμη κατάσταση που επικρατεί στη Δόξα Δράμας, αλλά και τα όσα είχαν ακουστεί για συμφωνία με τον Ιβάν Σαββίδη μίλησε ο πρόεδρος της διοικούσας, Σταύρος Δαϊλάκης.


«Το τι λέγεται με το τι γίνεται έχει μεγάλη διαφορά. Δεν μπορώ εγώ, πώς θα συζητήσω; Δεν πουλώ εγώ. Είπαν ότι συναντηθήκαμε οι τρεις μας. Αν ήταν σωσίες μας, ναι συναντηθήκαμε», είπε για το θέμα της συμφωνίας με τον Σαββίδη για την αγορά της Δόξας, όπως είχε ακουστεί,  ενώ για την κατάσταση στη Δόξα επεσήμανε:

«Έχουμε να επιλέξουμε μεταξύ δράματος και Δόξας. Θέλουμε αλλά δεν μπορούμε. Οικονομικά αδυνατούμε εμείς και εδώ πρέπει να εστιάσουμε όταν διορίζονται διοικήσεις πρωτοδικείου να είναι όσο το δυνατόν τόσο επιλεγμένα τα άτομα που να μπορούν να ανταποκριθούν στον ρόλο τους. Εγώ είμαι διοίκηση πρωτοδικείου που τελευταία βγήκα και είπα ότι δεν χρωστώ εγώ προσωπικά. Χρωστά η ομάδα στην οποία υπεύθυνος είμαι εγώ. Και είπα συλλάβετέ με. Το είπα και στον Εισαγγελέα. Πήρα από τη Football League 10.000 ευρώ και έχω κόψει δύο τραπεζικές επιταγές. 5.000 για το ΙΚΑ και 5 για την Εφορία, αλλά ντρέπομαι τα παιδιά με τα οποία κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια να σωθεί αυτή η ιστορική ομάδα που σε λίγο κλείνει 100 χρόνια ζωής. Έχουμε ένα καθεστώς που θα πρέπει να τεθεί σοβαρά υπόψη. Έχουμε έναν μεγαλομέτοχο που δήλωσε αμέτοχος. Στο πέρασμά του έκανε σημαντικά βήματα, αλλά άφησε στο έλεος του Θεού την ομάδα. Βρήκα έναν, δύο, τρεις, τέσσερις, επενδυτές και ήρθα σε επαφή μαζί τους. Εγώ απλά μεσολαβώ όμως».
Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: