Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Δεν περιμένει Γιουνάιτεντ ο Μπλιντ!!

Δεν πρόκειται να περιμένει άλλο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντάλεϊ Μπλιντ, σύμφωνα με δηλώσεις του ατζέντη του σε βρετανικό ραδιόφωνο. «Καμία κίνηση αυτή τη στιγμή», αποκάλυψε ο Ρομπ Γιάνσεν.

Δεν περιμένει Γιουνάιτεντ ο Μπλιντ
Έντονη φημολογία υπήρξε καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού πως ο Λουίς Φαν Χάαλ θα έπαιρνε μαζί του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Ντάλεϊ Μπλιντ. Τα εν λόγω σενάρια διαψεύσθηκαν πλήρως από τον ατζέντη του.

Συγκεκριμένα, με δηλώσεις του στο βρετανικό ραδιόφωνο «Talksport», ο Ρομπ Γιάνσεν αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κάποια επίσημη προσέγγιση το τελευταίο διάστημα από τους «κόκκινους διαβόλους», ενώ τόνισε πως έληξε το χρονικό περιθώριο για τον πελάτη του.

«Αυτή την στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έχει έρθει σε επαφή ούτε με εμένα, ούτε με τον Άγιαξ για τον Ντάλεϊ και δεν πρόκειται να περιμένω για την κλήση της», ήταν η τοποθέτηση του ατζέντη του διεθνούς Ολλανδού.

Να θυμίσουμε πως ο 24χρονος αριστερός μπακ δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2016 με τον Άγιαξ, με τον οποίο αγωνίζεται από το 2008.

Κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν, ο Μπλιντ είχε 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον «Αίαντα», σημειώνοντας ένα γκολ και μοιράζοντας μια ασίστ στους συμπαίκτες του. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: