Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Αποκαλύψεις Πόππη για Άρη!

poppis
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο παράγοντας του Άρη, Ηλίας Πόππης.
Μίλησε για όλους και για όλα, για την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης αλλά, και για τον Λάμπρο Σκόρδα που θέλει να ξανά μπει στον Άρη για να «σώσει» την ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Ο Άρης στα 100 χρόνια ιστορίας του βρίσκεται στο χειρότερο σημείο που μπορούσε να φτάσει. Το πώς έφτασε μέχρι εδώ είναι μια άλλη ιστορίακαι αυτή τη στιγμή η ΚΜΑ με ποσοστό πάνω από 90% των μελών της ΚΜΑ, ο Ερασιτέχνης ομόφωνα αποφάσισε χθες να πάει η ομάδα στην Γ’ Εθνική, να κάνει ένα καινούργιο ξεκίνημα στην καινούργια εκατονταετία. Δυστυχώς σήμερα διαβάζω ότι ο άνθρωπος ο οποίος κατά το μεγαλύτερο ποσοστό έχει φτάσει τον Άρη σ’ αυτό το σημείο θέλει να ξανά επανέλθει για να σώσει τον Άρη. Δεν θέλει να σώσει τον Άρη, αλλά την πάρτη του. Ο Άρης κάποια στιγμή πρέπει να αποβάλει εντελώς τον κ. Σκόρδα για να μπορέσει να συνεχίσει. Ο Άρης είναι η ζωή μας και γιατί πολλοί μπορούν να πούνε πως ο Πόππης, ο Παπαϊωάννου, ο Ορφανίδης οι οποίοι είναι προσωπική μου φίλοι ασχοληθήκαν και αυτοί με την ΠΑΕ, μπήκαν στην ΠΑΕ για έξι-επτά μήνες ο Άρης είχε δυσθεώρητα χρέη και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βοηθήσουμε. Αλλά η παραγοντική μας πορεία στον Άρη όταν αναλάβαμε το μπάσκετ με μηδέν χρέη πήραμε την πρώτη χρονιά Κύπελλο, μας το «κλέψανε» τη δεύτερη και τη τρίτη χρονιά παραδώσαμε τον Άρη στην Ευρωλίγκα με μηδέν χρέος. Αυτό δεν γίνεται με φιλιά, αλλά με λεφτά».
Στη συνέχεια ο κ. Πόππης προσέθεσε:
«Βλέπετε ότι η ΚΑΕ Άρης όπου υπάρχει ομόνοια κάνει βήματα σωστά, σταθερό για το μέλλον. Η ΠΑΕ, ο αρχιερέας του διχασμού ο κ. Σκόρδας έχει κάνει στρατόπεδα, ομάδες και είναι ασύλληπτο αυτό που συμβαίνει. Μηνύει όποιον βρίσκει μπροστά του και καμιά φορά θα μηνύσει και τον εαυτό του. Στήριξα την προσπάθεια για την Β’ Εθνική χωρίς να την πιστεύω όμως. Αλλά δυστυχώς δεν μπορούσε ο Άρης και θα πάθαινε μεγάλη ζημιά».
Για τα λεφτά που έδωσε ο ίδιος στον Μανιά υπογράμμισε:
«Ναι, τα έδωσα για να μπορέσει ο Άρης να ξεπεράσει ένα από τα προβλήματά του. Η ομάδα δεν μπορούσε να βγει στην Β’ Εθνική. Αυτά που λένε οι κ. Σκόρδας και Ματθαίου και σέβομαι το κάθε προσωπικό πρόβλημα του καθενός. Ο κ. Ματθαίου έχει μικρότερη ευθύνη, αλλά ακολουθεί τον κ. Σκόρδα κατά πόδας, λέει ότι και ο κ. Σκόρδας και πριν από λίγο καιρό έβγαλαν μια επιστολή στην οποία κατονόμαζαν εμάς σαν υπεύθυνους της καταστροφής του Άρη και ότι θέλουμε να ρίξουμε τον Άρη στην Β’ Εθνική και θέλουν να τον πάρουν. Κάποτε λέγανε ότι ο Παπαϊωάννου είχε πάρει ΑΦΜ. Ο Άρης πρέπει να αποβάλει μερικούς ανθρώπους για να προχωρήσει. Έκκληση προς όλους τους Αρειανούς να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί στα πόδια της και θα μπούνε κάποιοι άνθρωποι μπροστά. Δεν θα είμαι εγώ μέσα σ’ αυτούς και να ευχηθούμε να βρει έναν επενδυτή να μπορέσει η ομάδα ξανά αυτή που ήταν. Παρακολουθώ τον Άρη από το 1970. Τον έχω ζήσει σε μεγάλες στιγμές και έχω διαρκείας από το 1974 χάρτινο. Το πρώτο ματς ήταν Άρης-ΠΑΟΚ το 2-1. Πρέπει να καταλάβουμε που βρισκόμαστε, να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί στα πόδια της, να έρθει ένας επενδυτής και να οδηγήσει τον Άρη σε δρόμους χαρούμενους για όλους μας».
Για τους ανθρώπους που μπήκαν τώρα στον Άρη είπε:
«Είναι ήρωες και ξέρω την στάση του Παπαδόπουλου. Είναι δύσκολο να μπεις και όταν ξέρεις ότι απέναντι έχεις έναν δικομανή και δεν θα ήθελα να ήμουν στην θέση τους. Μηνύσεις κλπ».
Για την διοίκηση Στεφανίδη την χαρακτήρισε:
«Απέτυχε ο κ. Στεφανίδης. Κυνηγούσε αδύνατα πράγματα και δεν μπορούσε ο Άρης να σταθεί στην Β’ Εθνική. Δηλαδή ο κ. Σκόρδας θέλει να σώσει τον Άρη που έχει 14 εκατ. που όταν είχε τηλεοπτικό 4 εκατ. και τώρα που θα έχει έσοδα 200.000 από τον ΟΤΕ. Μας κοροϊδεύει; Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Πιστεύω ότι ο καθαρός Άρης αν σταθεί στα πόδια του θα βρει γρήγορα επενδυτή και είναι από τις μεγάλες ομάδες της Ελλάδος».
Για το ότι μετά θα πρέπει να βρεθούν άτομα να μπουν στη διοίκηση τόνισε:
«Από ‘κει και πέρα ο Α.Σ. θα εκτιμήσει τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του για να μπορέσει να βρεθούν οι άνθρωποι, να τρέξουν τα πράγματα, να μείνει ο κ. Καλαϊτζίδης τον οποίο τον γνώρισα μια φορά και έχω την καλύτερη άποψη και όσο το δυνατόν περισσότερα τα οποία πρέπει να ξέρουν το εξής. Ότι θα γραφτούν στην ιστορία με «χρυσά» γράμματα. Όποιος στηρίξει τον Άρη θα γραφτεί με χρυσά γράμματα. Μετράνε και πολλά άλλα στη ζωή. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και θα τους ανταμείψει».
Σε προσωπική του εμπειρία αναφέρθηκε στο περιστατικό στο παιχνίδι στα Γιάννενα:
«Πέρσι στο πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι επί εποχή Λάμπρου Σκόρδα, έξω από το γήπεδο απρόκλητα εντελώς δεν υπήρχε κανένας άνθρωπος από την ΠΑΕ και δέχτηκαν επίθεση από τα ΜΑΤ, χτυπήματα και αυτά δεν γίνονται τυχαία. Μερικά πράγματα δεν γίνονται τυχαία.
Για το αν είναι αισιόδοξος κατέληξε:
«Εγώ πιστεύω στους Αρειανούς και το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει είναι να βγουν τα διαρκείας. Γιατί τα διαρκείας πρέπει να τα βγάλει ο Α.Σ. Πρέπει χθες να τρέξουμε να ανανεώσουμε, να πάρουμε να βοηθήσουμε να σταθεί η ομάδα στα πόδια της. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: