Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Μετ’ εμποδίων ο Παναθηναϊκός!

Προβλήματα προέκυψαν στην προπόνηση της Τρίτης για τον Παναθηναϊκό. Παπαγιάννης (γυρίζει Αθήνα) και Μποχωρίδης «αποκόμισαν» τραυματισμούς, ενώ κι ο Παππάς δεν ενσωματώθηκε ακόμα.

Μετ’ εμποδίων ο Παναθηναϊκός
Με (αρκετά) προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι.

Πρώτα απ’ όλα με τον Γιάννη Παπαγιάννη που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν είναι σε θέση να προπονηθεί. Γι’ αυτό και το πρωί της Τετάρτης θα μεταβεί στην Αθήνα προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του.

Εκτός προγράμματος σήμερα έμεινε και ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Η κατάστασή του παρουσιάζει μια βελτίωση, αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να φορέσει τα… ρούχα της δουλειάς, καθώς το πρόβλημα στο πέλμα δεν του επιτρέπει να φορέσει παπούτσια.

Λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες, ούτε ο Νίκος Παππάς προπονήθηκε σήμερα, αλλά αναμένεται άμεσα να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς και να τεθεί στη διάθεση των Μπεροκάλ και Μανωλόπουλου.

Οριστικοποιήθηκε πως την Παρασκευή θα διεξαχθεί φιλικό ανάμεσα στους πράσινους και τον Απόλλωνα Πατρών στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: