Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

«Τίγρης» ο Ντόουσον!

Την απόκτηση του Μάικλ Ντόουσον από την Τότεναμ ανακοίνωσε επισήμως η Χαλ. Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας υπέγραψε ο 30χρονος αμυντικός, με το ποσό της μεταξύ τους συμφωνίας να παραμένει άγνωστο.

«Τίγρης» ο Ντόουσον
Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε σήμερα (26/8) η Χαλ, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Μάικλ Ντόουσον της Τότεναμ.

Για τρία χρόνια υπέγραψαν οι «τίγρεις» με τον 30χρονο αμυντικό, ο οποίος θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν με το νούμερο «21» στην φανέλα του.

Γνωστή εδώ και λίγα 24ωρα ήταν η μεταξύ τους συμφωνία, με το ποσό της ολοκλήρωσης της μεταγραφής του από τα «σπιρούνια» να παραμένει άγνωστο.

Τις τελευταίες δύο σεζόν, ο Ντόουσον αποτέλεσε τον αρχηγό της Τότεναμ, με την οποία αγωνιζόταν από τη σεζόν 2004-2005 κι είχε συνολικά 324 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας μάλιστα και 10 γκολ.

Από την πλευρά της η αγγλική ομάδα, έσπευσε να τον ευχαριστήσει για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια, ενώ του ευχήθηκε παράλληλα καλή επιτυχία με τη φανέλα της Χαλ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: