Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Σαφάρι για τον αντι-Σάμαρη!

Τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που υπάρχει στα χαφ ψάχνει ο Ολυμπιακός, με το όνομα του Κλεμάν Σαντόμ να είναι ψηλά στη σχετική λίστα. Ποιες οι άλλες περιπτώσεις που κοιτάζουν οι «ερυθρόλευκοι».

Σαφάρι για τον αντι-Σάμαρη

Μετά τη μετακίνηση του διεθνούς χαφ στους «αετούς» προέκυψε ξανά το όνομα του Πάπε Ντιόπ, ενός παίκτη που είχε εξεταστεί στο πρόσφατο παρελθόν και, μάλιστα, υπήρξαν προχωρημένες επαφές για την απόκτησή του με τη Λεβάντε.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» δεν ενδιαφέρονται μόνο για τον Σενεγαλέζο άσο. Από χθες το βράδυ έχει προκύψει η πληροφορία ότι στο μεταγραφικό στόχαστρο των πρωταθλητών Ελλάδας βρίσκεται ο Κλεμάν Σαντόμ.

Πρόκειται για τον 27χρονο χαφ της Παρί Σεν Ζερμέν και, όπως γράφει η SportDay πληροί τις προϋποθέσεις του Μίτσελ για ν' αντικαταστήσει τον Σάμαρη. Ωστόσο, οι Πειραιώτες τονίζουν ότι για εκείνους έχει προτεραιότητα το σημερινό παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου, στην πρεμιέρα της Σούπερ Λίγκας.

Δεν αποκλείεται, όμως, να προκύψει και κάποιος παίκτης που να αποτελεί έκπληξη και το όνομά του να μην έχει ακουστεί ή να πρόκειται για ποδοσφαιριστή με δυνατό… βιογραφικό.

Όσον αφορά τώρα την υπόθεση του επιθετικού, στον Ολυμπιακό βρίσκονται σε αναμονή της απόφασης του δικαστηρίου στο Μεξικό για τον Άλαν Πουλίδο, αλλά για παν ενδεχόμενο εξετάζουν τις εναλλακτικές λύσεις του διεθνούς φορ.

Εφόσον ο 23χρονος άσος δικαιωθεί, τότε δεν θα αποκτηθεί άλλος παίκτης (πέρα από τον μέσο), αλλά μεταξύ των παικτών που εξετάζονται φέρονται να είναι ο Κώστας Μήτρογλου και ο Ζόνας της Βαλένθια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: