Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Νίκη... ηρεμίας η Μαρσέιγ!!

Ο Ζινιάκ έδωσε τη λύση, η Μαρσέιγ επικράτησε 1-0 της Γκινγκάμπ εκτός έδρας και ο Μπιέλσα... χαλάρωσε! Αποχώρησε τραυματίας ο σκόρερ!
Η Μαρσέιγ μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα και ο ένας βαθμός σε δυο αγωνιστικές είχε φέρει τις πρώτες φωνές διαμαρτυρίας για τον Μαρσέλο Μπιέλσα. Ωστόσο, στην τρίτη στροφή ο Ζινιάκ έδωσε τη λύση, ο Γάλλος φορ πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και η Μαρσέιγ δραπέτευσε από την έδρα τη Γκινγκάμπ. Ωστόσο, ο σκόρερ τραυματίστηκε στο δεξί πόδι και αποχώρησε στο 88' της αναμέτρησης. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο πρώτο 20λεπτο είχαν δυο καλές φάσεις, αλλά ο Τοβάν στο 7' και στο 20' ο Ζινιάκ δεν κατάφεραν να σκοράρουν. Οι Μασσαλοί ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του ματς και πριν τη συμπλήρωση του 45λεπτου ο Τοβάν έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.
ADVERTISEMENT
Βέβαια, αυτό έγινε με το καλημέρα του β' μέρους, με τον Ζινιάκ να πετυχαίνει το 1-0. Μετά το 60' η Γκινγκάμπ ανέβασε ρυθμό, βοήθησε η είσοδος του Γιαταμπαρέ. Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Λεμέτρ να ισοφαρίσουν. Η Μαρσέιγ άντεξε την πίεση και πρώτη φορά έπειτα από έντεκα μήνες στο πρωτάθλημα κράτησαν ανέπαφη την εστία τους σε εκτός έδρας αναμέτρηση.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: