Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

«Ήθελε και η Γαλατά τον Ντουρμάζ»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες του εξωτερικού, ωστόσο τελικά προτίμησε να πει το «ναι» στον Ολυμπιακό, όπως αποκάλυψε ο μάνατζέρ του, Μάρτιν Νταλίν.

«Ήθελε και η Γαλατά τον Ντουρμάζ»
Χαρούμενος που η μεταγραφή του Τζίμι Ντουρμάζ είχε αίσιο τέλος, δήλωσε ο Μάρτιν Νταλίν. Ο μάνατζερ του 25χρονου εξτρέμ αποκάλυψε πως ο πελάτης του είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, με το ενδιαφέρον της Γαλατασαράι να παύει να ισχύει ύστερα από την αποχώρηση του Ρομπέρτο Μαντσίνι από τον πάγκο της.

«Είναι υπέροχο! Αυτή η εξέλιξη είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Είναι μία μεγάλη ομάδα με οικογενειακή ατμόσφαιρα. Το οικονομικό σκέλος ήταν ικανοποιητικό για μένα όπως και το γεγονός ότι θα παίξω στο Champions League», δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ, στη σουηδική ιστοσελίδα «aftonbladet.se».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που καταλήξαμε σε συμφωνία και ο Ολυμπιακός κάλυψε τις απαιτήσεις μας. Υπήρχε έντονο ενδιαφέρον για τον Τζίμι και από μεγαλύτερα πρωταθλήματα, αλλά προτίμησε την ευκαιρία να παίξει στο Champions League. H συμφωνία αυτή πιστεύω θα ευνοήσει και την Εθνική Σουηδίας», είπε με τη σειρά του ο μάνατζερ του Ντουρμάζ, Μάρτιν Νταλίν, ο οποίος ερωτήθηκε για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον πελάτη του:

«Υπήρξε ενδιαφέρον από την Γαλατασαράι για τον Ντουρμάζ, αλλά σταμάτησαν όλα όταν έφυγε ο Μαντσίνι από τη Γαλατά».

Τέλος, σύμφωνα με τους Σουηδούς, ο Τζίμι Ντουρμάζ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με τον Ολυμπιακό, με τις ετήσιες απολαβές του να αγγίζουν περίπου τις 900.000 ευρώ. Το κόστος της μεταγραφής του από την Γκεντσλερμπιρλιγκί ήταν κοντά στα δύο εκατ. ευρώ, με τη Μάλμε να καρπώνεται το 10% των χρημάτων, λόγω του ποσοστού μεταπώλησης που είχε βάλει στην τουρκική ομάδα.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: