Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

«Για έναν μεγάλο Ηρακλή»

papathanasakis
Για την ανάληψη των καθηκόντων και επίσημα στην ΠΑΕ Ηρακλής στην θέση του προέδρου αλλά και τους στόχους του με τους «κυανόλευκους» αναφέρθηκε στον ARENAFM 89.4 ο Σπύρος Παπαθανασάκης.
Αναλυτικά  τα όσα είπε
«Στο  τέλος πήγαν όλα  καλά. Έχουμε καλή ομάδα και προσπαθούμε αρχικά  να οργανωθούμε . Αυτό που έγινε χθες ήταν το πιο σημαντικό και έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε. Τώρα μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα και να δημιουργήσουμε έναν Ηρακλή που θα μπορέσει να είναι αυτόνομος και να βασίζεται στις δικές του δυνάμεις»
Συνεχίζοντας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής συμπλήρωσε :«Ο Μάκης Σεντελίδης είναι ο άνθρωπος μου στην Θεσσαλονίκη και αυτός που θα λειτούργει την ομάδα. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη και έχει την ευχέρεια να βοηθήσει και τον Νίκο Παπαδόπουλο, καθώς είναι και προπονητής »
Σχετικά με την εικόνα της ομάδας στις φιλικές αναμετρήσεις τόνισε :«Δυστυχώς στα παιχνίδια που παίξαμε οι αντίπαλοι μας έπαιζαν δυνατά και σκληρά. Φάγαμε πολύ ξύλο. Οι παίκτες μας ήθελαν να παίξουν ποδόσφαιρο αλλά δεν τους άφηναν. Αν ήταν να παίξουμε ξύλο θα πήγαινα εγώ (που είμαι μποξέρ) μαζί με την Θύρα  10…»
Για τον Θόδωρο Παπαδόπουλο   είπε χαρακτηριστικά:«Βοήθησε να μείνει ζωντανός ο Ηρακλής σε μια δύσκολη στιγμή της ιστορίας του. Δεν τον άφησε να πεθάνει. Έτσι η ομάδα ήρθε στα χέρια μου και θα βοηθήσουμε για να πάει στην Σούπερ Λίγκ  αν και αυτό θα μπορούσε να γίνει με λίγη βοήθεια από την περσινή περίοδο».
Τέλος για τον κόσμο της ομάδας  θέλησε να πει:«Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί και ενωμένοι για να πετύχουμε όσα πράγματα θέλουμε. Είναι καλό για όλους  μας να είμαστε ήρεμοι. Έχουμε καλή ομάδα και αν χρειαστεί θα την κάνουμε ακόμα καλύτερη»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: