Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

ΟΦΗ για… πρεμιέρα!!

Τελευταία προπόνηση και αγιασμό περιλάμβανε το πρόγραμμα του ΟΦΗ, που είναι έτοιμος για την πρεμιέρα κόντρα στον Παναιτωλικό. Δείτε τους 19 παίκτες της αποστολής των Κρητικών.

ΟΦΗ για… πρεμιέρα
Έτοιμος για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών του υποχρεώσεων είναι ο ΟΦΗ, ο οποίος ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία του για το ματς του Σαββάτου (22/8) κόντρα στον Παναιτωλικό.

Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο πραγματοποίησε αγιασμό για τη νέα σεζόν, ενώ πριν την έναρξη της προπόνησης έγινε διοικητικό συμβούλιο για τα θέματα που αφορούν κυρίως το ματς της πρεμιέρας.

inner

inner

inner

Ο Ιταλός τεχνικός ανακοίνωσε τους 19 παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του για το ματς με τους Αγρινιώτες, με τους τραυματίες Αγριμάκη και Ροβίθη να μη συμπεριλαμβάνονται. Εκτός έμεινε και ο ανέτοιμος Σίσιτς, καθώς και οι Μπανούσης, Δαμιανάκης και Γιαγκιόζης.

Οι παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι οι Δασκαλάκης, Λορια, Αρτόλα, Στάθης, Μιλιάζες, Μονιάκης, Αντελέγιε, Μεϊτε, Τριποτσέρης, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Φραγκουλάκης, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Πετρόπουλος, Περογαμβράκης, Φαζός, Τζορτζ, και Κουτσιανικούλης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: