Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Χεζόνια: «Πολύ σημαντικός ο Παπανικολάου»!

Καμία έκπληξη δεν προκάλεσε στον Μάριο Χεζόνια η μετακίνηση του Κώστα Παπανικολάου στο NBA και τους Χιούστον Ρόκετς.

Χεζόνια: «Πολύ σημαντικός ο Παπανικολάου»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Κώστα Παπανικολάου, ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στην Μπαρτσελόνα, Μάριο Χεζόνια.

Ο νεαρός Κροάτης δήλωσε πως δεν του προκαλεί καμία έκπληξη η μετακίνηση του «Παπ» στο NBA, τονίζοντας πως οι Καταλανοί θα πρέπει να οπωσδήποτε να κινηθούν για τον αντικαταστάτη του.

Αρχικά, ο Μάριο Χεζόνια ερωτήθηκε από την ιστοσελίδα «lesportiudecatalunya.cat» για το αν του προκαλεί έκπληξη η μετακίνηση του Κώστα Παπανικολάου στο NBA:

«Το περίμενα ή όχι, θεωρώ πως το NBA παραμένει το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και θα πρέπει να καταλάβουμε πως οι καλύτεροι παίκτες θα πρέπει να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα κάποια μέρα. Ο Παπανικολάου έφτασε σε αυτό το επίπεδο και καταλαβαίνω την έκπληξη των φίλων της Μπαρτσελόνα, αλλά δεν έφυγε για να πάει σε μία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα, έφυγε για να πάει στο NBA που είναι όνειρο για εκείνον».

Και συνέχισε ο νεαρός Κροάτης: «Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως στην ομάδα που είμαστε, θέλουμε να νικάμε πάντα. Έτσι, για έναν παίκτη σαν τον Παπανικολάου που ήταν σημαντικός, θα πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί αντικαταστάτης».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: