Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

Βραδιά… Champions League!!

Ένα παιχνίδι που έχουν καιρό να ζήσουν θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά οι οπαδοί της ΑΕΚ που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για τον αγώνα με τη Ρόμα.

Βραδιά… Champions League!
Κάτι από το ένδοξο παρελθόν της θα θυμίζει η σημερινή βραδιά για την ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται τη Ρόμα στο Ολυμπιακό Στάδιο (20:30, OTE Sport 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Έστω και αν πρόκειται για φιλική αναμέτρηση, το σημερινό ματς με τους Ρωμαίους φέρνει στο μυαλό όλων των οπαδών της «Ένωσης» τις βραδιές Champions League.

Μάλιστα, οι «τζιαλορόσι» θα έρθουν στην Αθήνα με όλα τους τα αστέρια, με τον Τραϊανό Δέλλα να καταστρώνει τα πλάνα του έτσι ώστε να διαπιστώσει τη δυναμική της ομάδας του κόντρα σε ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.

Όλα δείχνουν ότι ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει με 4-2-3-1 τον «Δικέφαλο» απέναντι στο 4-3-3 που θα επιλέξει ο Ρούντι Γκαρσία. Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ανέστης, με την άμυνα να αποτελείται – από δεξιά προς αριστερά – τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο και Πεταυράκη. Στα χαφ θα είναι οι Κορδέρο, Ανάκογλου, μπροστά τους ο Μάνταλος και οι Πλατέλλας (δεξιά), Μπαρμπόσα (αριστερά) και Αραβίδης (φουνταριστός).

Την αποστολή των «τζιαλορόσι» αποτελούν οι Αστόρι, Μποριέλο, Κόουλ, Ντε Ρόσι, Ντε Σάνκτις, Ντέστρο, Εμανούελσον, Ζερβίνιο, Κεϊτά, Ιτούρμπε, Λιάλιτς, Λόμποντ, Ναϊγκολάν, Παρέδες, Ρομανιόλι, Σανάμπρια, Σόμα, Σκορούπσκι, Τοροσίδης και Τότι. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: