Σάββατο 23 Αυγούστου 2014

«Dead line για Άρη 25/8»

4551_main
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Βαγγέλης Γραμμένος.
Μίλησε για την κατάσταση στον Άρη και το θέμα με την υποβολή της αίτησης στην Γ’ Εθνική και τον «φόβο» να παίξουν οι «κιτρινόμαυροι» στο τοπικό.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
Για την απόφαση που πρέπει να λάβει η ΠΑΕ Άρης τόνισε:
«Πρέπει να αποφασίσει μέσα σε ασφυκτικά χρονικά όρια. Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο της επιτροπής της Γ’ Εθνικής τον Μιχάλη Τζανόπουλο θέλοντας να έχω μια ολοκληρωμένη εικόνα για να προφυλάξουμε το σωματείο της Θεσσαλονίκης. 25 του μηνός είναι η καταλυτική ημερομηνία μέχρι στιγμής για την υποβολή δηλώσεων στην Γ’ Εθνική. Ο Άρης λοιπόν θα πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες, να επικοινωνήσει και αυτό είναι μια προτροπή προς τους ανθρώπους του Άρη να επικοινωνήσει με την Ομοσπονδία και να πει εμείς θα σας στείλουμε την δήλωση μέχρι την ημέρα που προβλέπει ο κανονισμός ούτως ώστε και η ΕΠΟ να έχει γνώση του θέματος. Θέλω να πω μην αφήσουμε τις εσωτερικές μας διεργασίες στον Άρη και αφήσουμε την Ομοσπονδία απ’ έξω να περιμένει χωρίς εικόνα. Είχα χθεσινή επικοινωνία με τον Τζανόπουλο και με προέτρεψε μίλα με τους ανθρώπους. Χωρίς να ξέρεις σε ποια κατηγορία η «οικογένεια» του Άρη είναι επισφαλές, γι’ αυτό κι’ εγώ παρακολουθώ στενά τις εξελίξεις ανά πάσα στιγμή στο μέτρο που θα μου ληφθεί τέτοια δυνατότητα να βοηθήσω».
Για το μέχρι τι ώρες μπορεί να στείλει ο Άρης την σχετική επιστολή υπογράμμισε:
«Η ημερομηνία είναι σχετική, αλλά όταν λες την ημέρα εννοείται ότι συμπεριλαμβάνεται και οι ώρες οι απογευματινές και οι βραδινές μέχρι τις 12. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό να στείλουμε μόνο την δήλωση συμμετοχής, αλλά να πληρώσουμε και το ανάλογο παράβολο. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν και πρέπει να ενημερωθεί η Ομοσπονδία ότι αν αποφασίσουμε την Γ’ Εθνική, θα ενημερώσουμε και σας άμεσα».
Στη συνέχεια ο κ. Γραμμένος προσέθεσε:
«Αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή τεχνική πρόταση. Ας είναι καλυμμένοι στο οικονομικό κομμάτι γιατί εδώ υπάρχει ένα απαράδεκτο από τις δηλώσεις συμμετοχής. Εφόσον δεν είναι μαζί με το παράβολο τότε είναι απαράδεκτη η υποβολή και δεν παίζεις. Αυτά τα πράγματα πρέπει να τα προλάβει ο Άρης από νωρίς και αν τελικά αποφασιστεί η Γ’ Εθνική να στείλει την αντίστοιχη δήλωση μαζί με το παράβολο».
Για το αν είναι σωστό κάποιος να δηλώσει τρεις μέρες πριν το Κύπελλο ότι δεν θέλει να αγωνιστεί στην Β’ είπε:
«Δεν εξαρτάται καθόλου το Κύπελλο από το πρωτάθλημα. Είναι διαφορετικές διοργανώσεις με διαφορετικές δηλώσεις συμμετοχής. Αφού δεν έχει κάνει δήλωση, ο Άρης πως θα παίξει στο Κύπελλο; Το ίδιο πρόβλημα έχει και η Δόξα, αλλά το Κύπελλο θα κοιτάξουν τώρα; Τα πράγματα στον Άρη έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, έπρεπε ήδη να κινηθούν αυτές οι διαδικασίες. Και εγώ θα ήθελα ο Άρης να παίξει στην Β’ Εθνική και να μην πέσει ούτε στα ερασιτεχνικά, αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα είναι μονόδρομος η Γ’. Η διαδικασία είναι η εξής. Οι όμιλοι θα συγκροτηθούν της Γ’ Εθνικής, από την επιτροπή η οποία θα εισηγηθεί τους ομίλους και θα γίνει μετά από τρεις μέρες το συμβούλιο της ΕΠΟ για την επικύρωση. Άρα λοιπόν πως θα πάει η επιτροπή στο συμβούλιο της ΕΠΟ λέγοντας πως έχουμε τους ομίλους, χωρίς τον Άρη. Επειδή ξέρω ότι εφαρμόζονται κατά γράμμα θέλω να κινηθούν γρήγορα στον Άρη και να αποφασίσουν πριν την Δευτέρα και να είναι έτοιμοι».
Για το αν ζητήσει ο Άρης μια αναβολή των διαδικασιών απάντησε:
«Μπορεί να δοθεί, εναπόκειται στην επιτροπή της Γ’ Εθνικής. Αν ήμουν εγώ θα «ανεχόμουν» μία-δύο μέρες, αλλά δεν είμαι βέβαιος αν το κάνει η νυν η επιτροπή. Με τον Μιχάλη Τζανόπουλο που μίλησα ήταν χθες με την επισήμανση σε παρακαλώ μέχρι τις 25 θα περιμένω τους ανθρώπους του Άρη, η οποία έχει δίκιο. Έτσι πρέπει να γίνει και να μεριμνήσουν. Χθες έπρεπε να τρέξουν οι διαδικασίες και όχι αύριο. Θα πρέπει να τελειώνει αυτή η ιστορία. Ο Άρης έχει τρία-τέσσερα κέντρα αποφάσεων. Το καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολο, αλλά κάποιοι πρέπει να υψώσουν το ανάστημα και να αποφασίσουν με ευθύνη. Όλοι θα θέλαμε να παίξει ο Άρης στην Β’ Εθνική».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: